Június legjobban várt filmjei között Stallone már megint egy Szupercellából szabadul, eljön a női Ocean's-banda ideje, és az utóbbi évek legnyomasztóbb horrorja mellett Travolta is maffiásat játszik.

Egy fantasztikus nő (Una mujer fantástica)

Bemutató: június 7.

Marina pincérnőként dolgozik és tehetséges énekesnő. Szerelmével, a 20 évvel idősebb Orlandoval a jövőt tervezik. Egyik éjjel, épp miután megünnepelték Marina születésnapját, Orlando rosszul lesz. Marina azonnal kórházba viszi, de a férfit már nem lehet megmenteni. Marina gyanakvó tekintetek kereszttüzébe kerül. Orlando volt felesége megtiltja, hogy elmenjen a temetésre, fia pedig megfenyegeti, hogy kidobja a lakásból, ahol együtt éltek. Marina transzneműsége Orlando családja szemében aberráció. Fájdalmas harcot kell vívnia - mint egész eddigi életében -, hogy önmaga maradhasson: erős, egyenes jellemű, fantasztikus nő.

Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom)

Bemutató: június 7.

Visszatér a Jurassic World, hogy megint a futás és a sikítás legyen úrrá a szereplőin. Még több dínó, még több futás, még több sikítás.

Örökség (Hereditary)

Bemutató: június 7.

Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?

Szerelembe gurulva (Tout Le Monde Debout)

Bemutató: június 7.

Jocelyn sikeres üzletember, híres nőcsábász, megrögzött hazudozó és szerepjátékos, az egyéjszakás kalandok bajnoka. Miközben orvos barátja tanácsára megpróbálna leszokni minderről, hódító énje ismét felülkerekedik. Ezúttal kerekesszékesként hajt rá egy bombázóra. Egészen addig, amíg a lány be nem mutatja neki mozgássérült nővérét, Florence-t. Ettől kezdve a szerep állandósul és Jocelyn életében megjelenik egy másfajta érzés.

Gotti

Bemutató: június 14.

A szegény olasz-amerikai családból való John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítását. Miközben szerető apa és férj, aki mindent megtesz a családjáért, kegyetlen és könyörtelen gengszterként híresül el a városban, akit tisztelnek és rettegnek az emberek. A legnagyobb és legerősebb szervezetté változtatja a Gambinokat még ha ezért át is kell gázolnia törvényen és emberen egyaránt.

Túl szexi lány (I Feel Pretty)

Bemutató: június 14.

Renee Bennett jól tudja, milyen átlagosnak lenni egy olyan világban, amelyet a génlottó nyertesei uralnak. Miután egy balesetben beveri a fejét, arra ébred, hogy valóságos bombázó lett belőle, és bár rajta kívül senki sem látja a különbséget, hatalmas magabiztossággal kezdi élni az életét. Újonnan szerzett önbizalmának köszönhetően egyre sikeresebb lesz nemcsak a munkájában, de magánéletében is.

Felelsz vagy mersz (Truth Or Dare)

Bemutató: június 21.

Egy ártatlan „felelsz vagy mersz”-játéknak induló buli gellert kap, amikor valami elkezdi megszállni a játékban résztvevőket. Aztán elkezd folyni a vér.

Kszi, Simon (Love, Simon)

Bemutató: június 21.

Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

Merülés a szerelembe (Submergence)

Bemutató: június 21.

Egy ablaktalan szobában Afrika keleti partjainál James More-t dzsihadista harcosok tartják fogva. Több ezer kilométerre Grönlandon Danielle Finders mini tengeralattjáróval készül az óceán fenekére merülni. Gondolataikban mindketten az előző év karácsonyára emlékeznek vissza, amikor egy francia strandon történő véletlen találkozásuk heves és tartós romantikus kapcsolatot eredményezett.

Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s 8)

Bemutató: június 21.

Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala - amelyet történetesen egy hűtlen expasija (Damian Lewis) szervez. De egy ilyen nagy buli végrehajtásához szüksége van a tökéletes csapatra, így aztán nekiáll, hogy összeszedje a legjobbakat.

Nem vagyok sorozatgyilkos (I Am Not a Serial Killer)

Bemutató: június 28.

Egy csendes középnyugati kisvárosban, egy gyilkos hajlammal megáldott zavarodott kamasz egy természetfeletti képességekkel megáldott sorozatgyilkos kézre kerítésén munkálkodik, miközben harcot folytat saját belső démonaival szemben is.

Sicario 2. – A zsoldos (Sicario 2: Day of the Soldado)

Bemutató: június 28.

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok... Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül...

Szupercella 2: Hades (Escape Plan 2: Hades)

Bemutató: június 28.

Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket szabadítsanak ki veszélyes helyzetekből. Amikor megtudja, hogy egyik legjobb emberét, a Wing Chun mester Shut a HADES-ba hurcolták, ahol a fogvatartottak állatként küzdenek egymással nap mint nap az életben maradásért, Breslin és csapata minden megtesz, hogy kiszabadítsa társukat a rafinált, hi-tech, harci labirintus fogságából.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Májusban megtartják az első szépségversenyt a mesterséges intelligencia által tervezett nőknek

További cikkeink a témában