Az 50 éves Kylie Minogue 10 legszexibb videoklipje
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Felfoghatatlan, de ma töltötte be az 50-et Kylie. Rajongunk.

Confide in Me

Kylie '94-es dalát még az is imádta, aki egyébként nem bírta a hölgy művészetét, ez az imádat részben a remek dal remek klipjének is köszönhető volt, amiben Kylie bármelyik énjét azonnal felhívtuk volna, akkor is, ha durván emelt díjas szolgáltatással néztünk volna szembe.

Can’t Get You Out of My Head

Maga a dal is nagyon nagyot ment, de Kylie fehér szettje is beleégett a retinánkba. Örökre.

Sexercize

Kylie 2014-ben hozta ki ezt a dalt, amelyet Sia írt neki (többedmagával), majd leforgatta hozzá karrierje talán legszexibb klipjét. Szexedzés. Oké.

Slow

Kylie akkor a legjobb, amikor ki akar lépni a komfortzónájából, és olyan remek dalokat hoz ki, mint a Slow. Fura lehet, de ezt a tracket bizony Emiliana Torrini jegyzi szerzőként, aki nem igazán fogta fel, hogy került képbe, de brutálisan jó együttműködés jött ki a dologból. A klip pedig... mindenki tudja, mennyire forró.

All the Lovers

Egy konkrét orgia, mit orgia, orgiapiramis zajlik ebben a videóban, amibe a művésznő nem száll be, csak egy kis tapira, de ő áll a csúcsán.

Kids

A klip, amiben Robbie Williamsszel addig-addig cicáznak, amíg már mi szurkolunk annak, hogy végre szobára menjenek. Nem lenne kétségünk az ügy végkimenetele felől, de maga Robbie mondta azt, hogy bár bele volt zúgva Kylie-ba a dal felvételekor, teljesen elcseszte az esélyeit, amikor elröhögte magát az énekesnő klipvégi vetkőzésekor. Biztos jobbhoz szokott... Kicsit csalunk, mert itt jegyeznénk meg, Kylie nagyon szeret ruha nélkül medencékbe sétálni, mint például a szintén szexi On a Night Like Thisben. Nézzük meg a biztonság kedvéért ezt is.

Into the Blue

Kylie lenge ruhákban, Kylie az ágyban, Kylie fehér ingben és harisnyában. Már csak egy kávét kérnénk.

Spinning Around

Egy diszkósláger és egy olyan forrónadrág, amitől leolvad a monitorod. Köszönjük, Kylie.

Some Kind of Bliss

Kylie '97-ben úgy döntött, élőzenésre veszi a figurát, az Impossible Princess című album viszont nem volt túl nagy siker, de ez a dal, amit a Manic Street Preachers James Dean Bradfieldje és Sean Moore-ja szerzett neki ezzel a klippel azért eléggé betalált.

Where’s the Feeling

A vizes Kylie határozottan szexi, a vízben csókolózó Kylie pedig egyszerűen parádés.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.