A mai matematikaérettségi apropóján a Magyar Rendőrség újabb TikTok-videóval jelentkezett, amit viccesnek, de kínosnak is lehet aposztrofálni. Szerinted melyik?

A videóban bemutatnak egy kollégát, aki egy nem túl bonyolult, de azért fejszámolással bajosan megoldható egyenletre azonnal löki a választ. A klipecske poénja, hogy a rendőrnek valójában fogalma sincs, mennyi az eredmény, de azt legalább gyorsan tudja prezentálni. Aki ismerte ezt a viccet, valószínűleg nem fog tudni ezen nevetni, arra viszont jó, hogy az ember az arcát a tenyerébe temesse néhány másodpercre.

@hungarian_police A mai matek érettségin viszont inkább pontosak legyetek, mint gyorsak! #nekedbe #fyp #foryou #policia #cop #bluelivesmatter #tactical #polizei #rendorseg #police #hivatas #felkapott #tranding #magyarrendőrség ♬ suono originale - Irene Pila | Travel Creator

A közösségi csatornákon való hülyéskedés egyébként világszerte egyre kevésbé műfajidegen a fegyveres szerveknél, de azért szerintünk ezt nem mindig sikerül úgy kivitelezni, hogy ne csorbuljon az adott erőszakszervezet tekintélye.

(Főkép: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés