A Magyar Rendőrség is meghallotta az idők szavát, ezért a PR-tevékenységet néhány éve átköltöztették az Instagramra, majd a TikTokra. Ment is az emberarcú rendőrködés nagy erőkkel, ami korábban is kitermelt már kínos pillanatokat, de most úgy tűnik, mindegyiket sikerült überelni.

Berobbant ugyanis egy olyan videó, melynek nem kicsit vannak kellemetlen áthallásai. Különösen a feministák kezdhetik el kiegyenesíteni a kaszákat. Minden előzetes hergelés nélkül mutatjuk is a klipet:

@hungarian_police #svmrfk #nekedbe #fyp #foryou #policia #cop #bluelivesmatter #tactical #polizei #rendorseg #police #hivatas #felkapott #tranding #magyarrendőrség ♬ eredeti hang - Magyar Rendőrség

Szóval megy a rendőrbácsi a hímnemű rendőrautóban, hesszel, keményen, lazán, bedbojzra, ahogy kell meg ahogy illik, csak aztán balról bediliskedik a képbe egy szöszi rendőrnő is, a zene pedig átvált az Aqua nevű svéd formáció Barbie Girl című számára, és az egész pont annyira kínos, mintha Kim Dzsongun ment volna be jópofizni az oviba.

Világos, hogy az a narratíva, hogy hozzuk közel a rendőrséget az emberekhez, de azért nem baj, ha marad még némi tekintély, amiből a szerencsétlen közeg táplálkozhat, ha komoly a helyzet. Ez a videó egészen egyszerűen annyi szinten rossz – különösen a testület női tagjaira nézve erősít meg igen kellemetlen és idejétmúlt prekoncepciókat –, hogy bele sem fogunk a felsorolásba.

Szerencsére olykor azért összejön a kékeknek:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Ez a fotó olyan, mintha az MI csinálta volna még az MI-korszak előtt

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés