A D83-as svéd vibrátorszopó automata és barátja, az Anál Intrúder
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szexjátékok, amiket a filmtörténelem adott nekünk, és évtizedekkel a megjelenésük után is visítva röhögünk rajtuk.

D83-as svéd vibrátorszopó automata

Hol? Csupasz pisztoly 2 1/2

Frank Drebin szerint a szexshop maga az erkölcsi fertő, de aztán megérkezik a boltos, és közli, hogy mi érkezett meg, milyen gyártmányú és ki rendelte. Ajándékba viszem. Persze. Pár másodperccel később egy olyan motoros dildó kerül elő, amitől szintén felsír az ember.

Anal Intruder

Hol? Top Secret!

Szegény Martin már régóta nem tudja kielégíteni a feleségét. De vajon próbálta már az Anal Intrudert? Még nem, de akkor még Martin nem tudja, hogy egyszer egy zárlat okozza majd a vesztét.

Tojás és bacon

Hol? Nagy durranás

Topper és Ramada egymásra találnak, nagyon belemelegednek a játékba, Ramada talán egy kicsit jobban is a kelleténél, úgyhogy elő is kerül az obligát bacon és tojás, hogy ropogósra süljenek a lány hasán, amitől jobban felizgul, mint attól a bizonyos D83-astól. Aztán a nagyobb fazekakat elbírja-e?

Paszternák

Hol? Ted

Igazából sosem jelenik meg a filmben, de egy ponton Tednek annyira elege lesz a főnökéből, hogy bevallja, megdugta kolléganőjét egy paszternákkal, amit aztán eladott egy négy kisgyermekes családnak. Egy paszternákkal. Igen. Egy négy kisgyermekes családnak. Igen.

Antonio Banderas szexbábu

Hol? South Park

Cartman karácsonyi ajándéka, amit valójában csak tévedésből kapott meg, hiszen az anyja rendelte magának. Egy felfújható, élethű Banderas-baba, amivel anyuka jól elszórakozhat, de igazából Cartman sem panaszkodik miatta. A Korn az epizód végén levonja a tanulságot. De még hogy!

Pite

Hol? Amerikai pite

Jim gyakorol, ezért úgy dönt, pürésíti a házi almás pitét, szigorúan letolt gatyával. Kíváncsi lennék, az Amerikai pite-generáció hány nézője próbálta ki ugyanezt otthon. Nem, bocsánat, inkább mégsem akarom tudni.

Hangfal

Hol? Intim részek

Howard Stern rajongója szeretkezni akar a műsorvezetővel. Stern nem esik kétségbe, a hangfal membránjait használja fel a nő kielégítésére. A rádiótörténelmi orgazmus élő egyenes adásban flottul be is következik.

Szobabicikli / morzsaporszívó / porral oltó

Hol? Brüno

Minden idők egyik legbetegebb szexjelenetében olyan segédeszközök kerülnek elő, amelyeket a legmerészebb rémálmainkban sem szeretnénk látni, kicsit talán eltúlzott melegszex-koreográfia ez, úgynevezett költői túlzás, de hát Sacha Baron Cohen mindig is szerette addig feszíteni a húrt, és ahogy az képeket elnéztük, még sok minden mást is.

V-Sex

Hol? A pusztító

Egy kütyü, ami olyan alfahullámokat állít elő, melyek átviszik a szexuális energiákat. Pedig szegény Sly már majdnem azt hitte, hogy rámászhat a fiatal és hamvas Sandra Bullockra. Nem biztos, hogy ezt a párosítást akartuk volna látni, de akkor már inkább azt, mint ezt a nevetséges cyber-izét! Na majd a folytatásban...

Player Autószalon

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.