Eszünkbe jutott, talán épp itt az ideje összeszedni őket.

A filmek és a sorozatok nem finomkodnak, amikor orgiákat kell bemutatni, néha sikerül kifejezetten erotikus módon ábrázolni őket, de akad olyan is, amikor totálisan kendőzetlenül mutatja be a kissé nagyra nőtt aktusokat, ilyen például a Caligula vagy a Shortbus, de az embernek mégis inkább mindig a Tágra zárt szemek jut az eszébe az orgia szó hallatán, ahol Kubrick mesteri képekkel tudta bemutatni, mi folyik a világtól elzárt buliban. Íme 8 orgia, amit sosem felejt, aki látta vásznon, vagy a képernyőn.

Caligula

Azért még mai szemmel is durva látni, hogy az 1979-es film mennyire szabadon mutatja a szexet, annyira, hogy ez az egyébként már nem szívbajoskodó sorozatoknak is durva lett volna. Hogy maga a film milyen volt? Azt inkább hagyjuk.

Tágra zárt szemek

Stanley Kubrick utolsó filmje elég megosztóra sikeredett, de két dolgot senki sem felejt el belőle: a meztelen Nicole Kidmant és azt a bizonyos orgiát. És az a bizonyos orgia a mai napig is művészi.

Shortbus

A 2006-os Shortbus maga volt a polgárpukkasztás, úgyhogy nem különösebben volt meglepő, hogy egy teljesen explicit orgia is helyet kapott benne, amit felvenni sem lehetett egyszerű. Meg is mutatja ez a videó, miért.

Parfüm: Egy gyilkos története

Szabadtéri orgiát sem lát sűrűn az ember, de a Parfümben ez is megtörtént 2007-ben, ehhez az orgiához ráadásul annyi ember asszisztált, amennyi beltérben maximum egy kisebb stadionban férne el.

Westworld

Egyből az első évadban sikerült belefutnia Doloreséknek egy eléggé emlékezetes orgiába, csak hát ők nem nagyon akartak ott lenni. Mindenesetre az első évad olyan pillanata ez, amire szinte mindenki azonnal vissza tud emlékezni.

Sense8

Mindenki összekapcsolódva mindenkivel minden tekintetben. Ez a mindenki mindenkivel mindenhol, mégis együtt tipikus esete. Nem érted, miről van szó? Nézd meg a Sense8-et.

Drakula

Ha az ember a Drakula szót hallja, nem épp egy orgia jut az eszébe, de az 1992-es Coppola-filmben ez is összejött. És mivel Monica Bellucci az egyik résztvevője, nehezen tudjuk elfelejteni a látványt.

Ema

És végül egy friss versenyző, a nálunk idén debütált, egyébként eredetileg 2019-es Ema egyik jelenetében nagyon egymásra akadnak a lányok, ilyenkor pedig már csak az orgia segíthet. Maga a film is megér egy misét, ha nem láttad, mindenképp pótold!

És ezt olvastad már?
272-vel hasított bringával az új világrekorder