Jó statisztát találni nem könnyű, néha a biodíszlet ugyanis öntudatra ébred, és Oscar-díjra vágyik. Vagy csak rettentően béna. Mint ők.

A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises, 2012)

Badszpenszeri magasságokba emelkedő pofozkodás közben az egyik statiszta hátul szakmájának csúcsán úgy is elvetődik, hogy tulajdonképpen még a szél sem érintette meg.

A testőrök visszatérnek (The Return of the Musketeers, 1989)

Főhősünk mellett egy fekete kalapos férfi úgy döntött, most vagy soha, itt a lehetősége megmutatni, hogyan is kell profin meglepődni. Valószínűleg soha többé nem hívták.

Észak-északnyugat (North by Northwest, 1959)

Bár meglehetősen váratlanul érkezik a lövés, egy kisfiú az asztalnál eléggé felkészülten várja. Csak nem egy későbbi tisztánérzővel van dolgunk?

A Quantum csendje (Quantum of Solace, 2008)

Ha takarítót akarsz hívni, semmiképpen se azt a férfit hívd, aki Daniel Craig mögött sepreget. Fél méterrel a föld felett.

Csillagok háborúja (Star Wars, 1977)

A birodalmiak élete sem játék és mese, főleg azoké nem az, akik magasabbak az átlagnál, mert azok a fránya tervezők túlságosan alacsonyra tervezték az ajtót. A jobb oldali katona megszívja, de még jó, hogy ott a sisak.

Cápa (Jaws, 1975)

Óriási a baj, de az egyik férfi mégis úgy rohan be a vízbe, mintha csak az ingyen lángost osztogatnák odabent egy pofa Kőbányaival. Perverz állat, ha a gyerekek bajának örül.

Mr. Óvóbácsi (Mr. Nanny, 1993)

Hulk Hogan filmje eleve felvet pár minőségi kérdést, de az egyik legfurább pillanata mégis az, amikor teljesen hirtelen egy háttérmunkás egyszer csak vízbe dob egy kutyát, mert akkor biztos jó ötletnek tűnt.

Forrest Gump (1994)

Te főnök, biztos, hogy amikor Forrest kiszalad a stadionból, tátott szájjal forgassam a szemeimet valami őrült mosollyal? Igen? Hát, rajtam nem múlik!

Millió dolláros bébi (Million Dollar Baby, 2004)

Ember még nem örült annyira meccsgyőzelemnek, mint a hátul álló srác, aki le is pacsizik gyorsan a barátjával, biztos, ami biztos.

Carter edző (Coach Carter, 2005)

Drámai pillanat, mindenki kiborul, kivéve egy srácot, aki úgy dönt, hogy kiborulás címszó alatt jön, és furán ordít folyamatosan. Ő így borul ki. Ennyi.

És ezt olvastad már?
A Netflix legnépszerűbb mozijának bakiparádéja talán még a filmnél is viccesebb