Az elmúlt hét legfontosabb vagy legérdekesebb magyar klipjei között ott figyel az év legmegosztóbb dala, néhány új versenyző, sok trap, némi metál,

Lotfi Begi x Zoltán Erika feat. Dér Heni & Curtis – Casanova

Ahogy azt mondani szokták: ezt most csak úgy itt hagyjuk. Az év talán legmegosztóbb dala lett a Casanova, lehet szeretni, gyűlölni, röhögni rajta, vagy amit csak szeretnél. De az biztos, hogy egy hét sem kellett neki, hogy átlépje az egymilliós nézettséget.

Lanou – Flowers of the Field

A Lanou zenéje azért baromi érdekes, mert képesek például az új dalukban is egy egyszerű folkos beütésű dallaból eljutni a grunge-osabb témákig, van benne minden, úgyhogy még azokhoz is közelebb férkőzhet, akik egyébként hupililát hánynak a folktól.

Phrenia – Stronger

Egy kellemes magyar metalcore zenekar, akik elég jól szólnak, a Stronger című új klipjükkel pedig elérték, hogy mostantól jobban odafigyeljünk rájuk.

Pola x Apu – Fiatalon

ByeAlex mostanában gőzerővel segít fiatal előadóknak, hogy sokkal több emberhez eljussanak, ezúttal Apu néven szállt be egy dalba rapelgetni, és mivel pont ő mondta a Pixával közös dalában, hogy „apunál van pénz, szólj, hogyha elfogy” még páran szólhatnak neki, hogy álljon be egy featuringre. Hátha lesz pénz.

Lil G – Kapartok

Egy nap alatt a második legfelkapottabb magyar YouTube-klip lett Lil G Kapartokja. Azt mondja, mindenki csak utána lohol. Egyelőre még a Casanova veri őt, de oké.

Péter Szabó Szilvia – Túl a Varázshegyen

A NOX egykori énekesnője fogta, és feldolgozta volt zenekara egyik dalát. Kicsit Céline Dionra vették a figurát hangszerelésben, de a fantasy-klipben nem is ez a legérdekesebb, hanem hogy a végén a NOX másik tagja is előkerül.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában