Magunk sem hittük volna, de a karácsonyi lemezpiac nagyobb borzalmakat rejt magában, mint egy tíz éve lejárt szavatosságú tejesdoboz tartalma. Figyelem, ez ütni fog!

 1. 10 / 10

  All I Want For Christmas Is My Two Front Teeth

  A nyíltan kancsal kisfiú örül, hát hogyne örülne, hiszen a Dennis, a komisz Wilson bácsijától megkapta azt a két Orbit rágót, amit a rosszcsont szőke kissrác applikált anno a fogai helyére. Mit érdekli ezek után, hogy a kezében tartott csomagjában tulajdonképpen egy RollsRoyce Phantom kulcsa rejlik?

 2. 9 / 10

  Rudy Ray Moore – This Ain’t No White Christmas

  Hát ez bizony nem fehér karácsony, hanem a helyi nudista közösségé, akik még a fát sem hajlandóak más öltözékben díszíteni, csak abban, amiben a kis Jézus is megszületett. Bár az is lehet, hogy Rudy éppen a szokásos éves Lehetetlen Bikinik Versenyét tartja nappalijában, középen például Cher If I Could Turn Back Time című klipjében látható szalagos megoldását mutatja be erősen teszkógazdaságos verzióban a fiatal Beyoncé.

 3. 8 / 10

  Tijuana Christmas

  Szerencsétlen megfagyott mexikói zenész a fotón látható pillanatban jött rá, hogy az a szellentés bizony sógorostul érkezett, ráadásul legnagyobb meglepetésére egy erősebb fújásnál előkerült trombitájából a nagyi rég nem látott karácsonyfadísz-szettje is.

 4. 7 / 10

  24 Sint Nicolaasliedjes

  Most már azt is tudjuk, hogy a Mikulás szeme bizony nem jó, szemüveget kell hordania a Télapónak, ha látni akarja az ölébe ülő lurkók arckifejezését, segítői pedig nem szokták előszeretettel levakarni magukról a reggeli gondosan felkent csokipakolást, sőt, boldogtalanok is az öreg szakállas segítőjeként. Ezt az arcukra kiült mérhetetlen fájdalomról lehet felismerni.

 5. 6 / 10

  Gáti Pál – Karácsony éjjelén

  Nos, mi magyarok sem maradunk le, itt ez a gyönyörűen photoshopolt borító, melyen a művész egy csodálatos mosollyal idézi meg a karácsony szellemét. Akkor még valószínűleg nem tudta, hogy a karácsonyfához közeli válláról véletlenül eltűnt a minta. Biztos elvitték a karácsonyi manók.

 6. 5 / 10

  DJ Scream – Toys, Trees and Snow

  Ez a Télapó bizony nem játékokból tárazott fel. Reggel magával vitte kedvenc napszemüvegét, és AK47-esét is, mert ezek a mai gyerekek sokszor nagyon parasztok tudnak ám lenni. És hát ott vannak ugye a betörők, mert a rénszarvastolvajok, akik ellen védekezni kell. Hát élet ez?

 7. 4 / 10

  Christmas with Slim Whitman

  Csak nagyon kevesen tudják, de az Isaura sorozatokból ismert Rodrigónak megjelent karácsonyi lemeze. Persze ez nem igaz, az egykori sikeres énekes azonban ezzel a borítóval előkelő helyen végezhetne egy esetleges Rodrigo-hasonmásversenyen. Előbb hinnénk el egy ilyen mosolyú, ilyen csodás köntössel megáldott férfinak azt, hogy nagyobb tételben árul drogokat, mintsem hogy plüssmacit hozott az unokahúgának karácsonyra.

 8. 3 / 10

  Thore Skogmans Julskiva – Klappa Pa!

  Nos, kérem, a táplálkozás fontos. És mit táplálkozhat a pocakos Télapó, ha nem zsírt? De, zsírt. Sokat. És igényesen előállítottat. A korai Mikulás nem elégedett a súlyával, ezért házilag töltött debrecenivel, csülökkel, és hogy mindig legyen energiája az evéshez, némi kávéval készül zsírdisznóvá válni. A későbbiek tekintetében azt mondhatjuk, alapos munkát végzett.

 9. 2 / 10

  Lenny Dee – Happy-Holi-Dee

  A chicagói Jean-Paul Belmondo hasonmásverseny győztese semmit sem bíz a véletlenre: egy igényesen kiválasztott Mikulás-szettel és néhány kutyával tör a slágerlisták élére. Ha azt is hozzátesszük, hogy az ember tulajdonképpen orgonista, akkor lesz teljes a káosz.

 10. 1 / 10

  Wham! – Last Christmas

  És a végére egy mindenki által ismert darab, aminek azonban a borítóját csak nagyon kevesen ismerik. Nem véletlenül. A jó öreg ajándékosztó szerepében George Michael mosolyog, Andrew Ridgeley pedig Rudolf, a rénszarvas jelmezét öltötte magára az esti beöltözős szexparti kedvéért. De hogy miért turkál szerencsétlen állat orrában, és hogy mi indokolja ezt a baglyokat megszégyenítő huhogós arckifejezést, az máig rejtély maradt.

  A fenyőillatú szenny hamarosan visszatér!

És ezt olvastad már?
A finn miniszterelnöknő úgy vereti a bulit egy kiszivárgott videón, hogy arra még a Szigeten is megfordultunk volna