Kylie Minogue látogatásának örömére nézzünk tíz olyan nőt a popszakmából, akinek életkora négyessel kezdődik, de nem átallanak még mindig rettentően szexisen kinézni. Halleluja!

Shania Twain

Születési év: 1965

A fene se gondolta volna, hogy ennyire elszaladt az idő, az isteni Shania már majdnem 50 éves, de még mindig letagadhatna vagy 15-öt. A countrypop-énekesnők génjeivel valami van, az hótziher. Ha nosztalgiázni szeretnénk, akkor mindenképpen a Man, I Feel Like a Woman klipjét vegyük elő.

Shirley Manson

Születési év: 1966

A Garbage énekesnője már 48 éves, ami egyrészt hihetetlen, másrészt fura, mivel még mindig a régi energiákkal dolgozik, külsőre pedig változik ugyan, de egyáltalán nem az öregedés szót használnánk arra a folyamatra, ami vele történik. Érik. De még mindig csodás nő.

Kylie Minogue

Születési év: 1968

A poptörténelem legtökéletesebb feneke, aki még 44 évesen is a szexről énekel szexin egy roppant szexorientált lemezen. De hát amíg a mindössze 152 centis gyönyörűség így néz ki, el is várjuk tőle, hogy ilyeneket dalolásszon. A Locomotion meg már kit érdekel?!

Jewel

Születési év: 1974

Hogy mennyire öregszünk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 21 évesen a popzenébe berobbant Jewel már betöltötte a negyvenet. Még mindig gyönyörű szőke nő, de már anyuka, gyereklemezeket is készített, kettőt is, szóval ennyit a fene nagy szexualitásról.

Dido

Születési év: 1971

Amikor berobbant a Faithless Rollójának tesója szólóban, azonnal beleestünk, mert egyszerre volt hűvös, szexis és az a fajta szomszédlány típus, akit illik szeretni. Amikor bevallotta, hogy koncertjei után rajongókkal szexel, még jobban kedveltük. Sosem jött Magyarországra. Kár.

Gwen Stefani

Születési év: 1969

Az egyáltalán nem reális dolog, hogy a hegylakóként nem öregedő No Doubt-frontcsaj már 45 éves. Negyvenöt. Még mindig elhiszed neki, hogy harminc körül jár, főleg, ha a színpadot szántja fel hihetetlen energiákkal. Abból kérünk, amit ő iszik. Vagy abból, amit a férje, Gavin Rossdale.

Faith Hill

Születési év: 1967

Bár Faith Hill nálunk alig ismert, legalábbis névről, több olyan dalt is tudnánk mutatni a countrypopban tevékenykedő szépség életműből, ami kérlelhetetlenül beleégett az agyunkba a slágerdanubiusz-időszakból. Faith már 47, de még mindig istennő.

Andrea Corr

Születési év: 1974

A hamvas The Corrs-frontcsaj is betöltötte már a negyvenet, kétgyermekes anyuka, csak éppen az idő nem nagyon akar fogni rajta. Szerencsére tesózenekarával nem tervezi a visszatérést (de soha ne mondd, hogy soha), a gyerkőcök miatt színészkarrierjét is szünetelteti. Kár, pedig elnézegetnénk még.

Mariah Carey

Születési év: 1969

Negyvenöt évvel ezelőtt született az a nő, aki nem annyira szeretne kilépni a kilencvenes évekből, akkora manírkirálynő még most is, amekkorát nagyon régen hordott csak hátán a Föld, de mégis szeretjük, mert… elég csak ránézni. Csak a dalait nem hallgatjuk.

Jennifer Lopez

Születési év: 1969

Kylie mellett övé a popipar másik legikonikusabb feneke, mármint eredeti feneke, Nicki Minaj most leülhet. Lopez kisasszony nem hogy nem öregszik, hanem egyre jobban néz ki, fogalmunk sincs, mit csinál, de azt nagyon jól csinálja. Legutóbb Iggy Azaleával közösen elkövetett Booty című klipje felért egy erős izgatással.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
További cikkeink a témában