Derült égből villámcsapásként mutatta be a Nintendo a frissített Switchet, melynek nevében is benne van, miben lesz jobb, mint az elődje.

Nem húzzuk tovább az agyad:

Nintendo Switch OLED.

Ami, igen, azt jelenti, hogy a Switch 2.0 káprázatos OLED kijelzővel kerül a boltokba, illetve jár még hozzá néhány okosság, amitől mi annyira nem jöttünk lázba, de azért ezekre is lehet mutogatni, ha az új masina előnyeiről van szó.

A 7 hüvelykes OLED kijelző evidens, ami nemcsak szebb és kontrasztosabb képet ad, de a kávája is kisebb, így egy kicsit látványosabb az új gép külseje. Jár hozzá egy új támaszték is, így tablet módban egy kicsit kényelmesebb lesz a használat

A belső memória 32-ről 64 gigabájtosra hízott, a készülék kapott egy LAN-portot, illetve állítólag a beépített hangszórók is jobban szólnak majd.

Ez a filmecske gyorsan képbe helyez:

A megjelenési dátumot, és az árat is tudjuk: 2021. október 8., illetve 350 dollár. Arra vonatkozóan azonban nincs infó, hogy a motorháztető alatt történt-e bármi változás, pedig korábban erről is szóltak a pletykák.

Jelen állás szerint mi úgy sejtjük, hogy nincs, hiszen ellenkező esetben a Nintendo biztosan kiemelte volna a hardveres fejlődést a fenti filmecskében.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Alec Baldwinnál most elszakadt a cérna és ezúttal maximálisan megértjük

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés