2016-ban a Warner már csinált egy filmet a Suicide Squad című szupergonosz/szuperhős formációból David Ayer rendezésében Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto neveivel fémjelezve. Most jön egy másik Öngyilkos osztag, amit már James Gunn ír és rendez, a projektben producerként résztvevő Peter Safran pedig egy interjúban igen érdekes dolgokat mondott.

Az első film egyébként nagyon szépen szerepelt a kasszáknál, világszinten közel 747 millió dollárt hozott, de a kritikusok egyenesen utálták (mi is csalódtunk). Az anyagi siker miatt a Warner tehát mindenképpen folytatni akarta a mozit, de ezúttal olyanok is szóhoz jutottak, akik szerint a kasszacsörgés mellett nem ártana a minőségre is odafigyelni.

Ennek egyenes következménye lett az A galaxis őrzői-franchise-ból menesztett James Gunn (Jó hír: azóta a rendezőt a Disney visszavette, így a harmadik részt mégis ő írja és rendezi.) szerződtetése, de Safran elmondása szerint itt nem állt meg a stúdió. A The Suicide Squad ugyanis mindenben szakít a gyengécske 2016-os eresztéssel, és teljesen a nulláról építi fel a szupergonoszokból verbuvált szuperhőscsapatot.

Ennek egyik jele, hogy a banda legvagányabb arcát, Deadshotot a rebootban nem Will Smith, hanem Idris Elba fogja játszani.

Szerintünk mindenképpen jó hír, hogy a Warner tiszta lappal fut neki ismét a projektnek. Ez ráadásul azt is jelzi, hogy Gunn viszonylag szabad kezet kapott, az pedig nála semmiképpen nem jelent rosszat.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.