Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2016-ban a Warner már csinált egy filmet a Suicide Squad című szupergonosz/szuperhős formációból David Ayer rendezésében Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto neveivel fémjelezve. Most jön egy másik Öngyilkos osztag, amit már James Gunn ír és rendez, a projektben producerként résztvevő Peter Safran pedig egy interjúban igen érdekes dolgokat mondott.

Az első film egyébként nagyon szépen szerepelt a kasszáknál, világszinten közel 747 millió dollárt hozott, de a kritikusok egyenesen utálták (mi is csalódtunk). Az anyagi siker miatt a Warner tehát mindenképpen folytatni akarta a mozit, de ezúttal olyanok is szóhoz jutottak, akik szerint a kasszacsörgés mellett nem ártana a minőségre is odafigyelni.

Ennek egyenes következménye lett az A galaxis őrzői-franchise-ból menesztett James Gunn (Jó hír: azóta a rendezőt a Disney visszavette, így a harmadik részt mégis ő írja és rendezi.) szerződtetése, de Safran elmondása szerint itt nem állt meg a stúdió. A The Suicide Squad ugyanis mindenben szakít a gyengécske 2016-os eresztéssel, és teljesen a nulláról építi fel a szupergonoszokból verbuvált szuperhőscsapatot.

Ennek egyik jele, hogy a banda legvagányabb arcát, Deadshotot a rebootban nem Will Smith, hanem Idris Elba fogja játszani.

Szerintünk mindenképpen jó hír, hogy a Warner tiszta lappal fut neki ismét a projektnek. Ez ráadásul azt is jelzi, hogy Gunn viszonylag szabad kezet kapott, az pedig nála semmiképpen nem jelent rosszat.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.