Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Christian Grey szado-mazo akciófigura? Anastasia Steele romantikus gumibaba? Nem. Ez valami sokkal durvább. Megérkeztek a Fifty Shades of Grey official szextárgyak. Egyikük jobb, mint a másik.

Nem hittem volna, hogy a Player Kult rovatában egyszer még szexjátékok is megjelennek, mégpedig teljes joggal. De hát most megtörténik, hiszen A szürke ötven árnyalata mellett nem lehet elmenni szó nélkül, pedig tudom, érdemes lenne, csak hát most olyan jött velünk szembe, amitől azóta is apu kitágult pupillái vagyunk. Fifty Shades of Grey hivatalos szextárgy-szett. Ha létezik furcsa merchandise-pakk, hát ez az. És nem is arról van szó, hogy amolyan megúszós kis kiegészítő-szett látott volna napvilágot. Nem.

Itt van nekünk például a közkedvelt (legalábbis az Erotikashow katalógusának leírása szerint) Kényeztető vibrogyűrű , de hát ez nagyjából ovis szint, mint ahogy a (figyelem, hivatalos terméknevek következnek!) Rejtőzködő szemtakaró szett, a Megingathatatlan bilincs, az Őrületes üvegdildó és a Kényeztető análujj is, amik után a Kényeztető cirógató tollak és a mezei Vonalzó már egyenesen a Disney világának keménységével lépnek elő. És ha valakinek kétségei lennének, igen, kapható a hivatalos A szürke ötven árnyalata análsíkosító is. Mert kell.

De lépjünk szintet! Jó pénzért otthonunk éke lehet a Kényeztető USB-s vibrorúd, amit isten bizony nem tudok elképzelni, miért kellett USB-ssé tenni. Azon tárolhatod a családi fotókat? Nézd apa, elhoztam a nyaralás fotóit a Kényeztető USB-s vibrorúdon? Jó, persze az USB nyilván a feltöltést szolgálja, de akkor is furán hangzik. Szintén remekül szól a Megtorló paskoló, ami így a neve alapján simán lehetne akár Pom Pom-karakter is, szinte látom lelki szemeim előtt, ahogy Pom Pom Picúr fején ülve elmeséli a Megtorló Paskoló történetét, aki egy perverz állat. Barátjával, Megtorló Pálcával járják a rajzfilmvilág S&M-klubjait prédára vadászva, szigorúan tetőtől talpig latexben.

Félkemény versenyzők magukhoz vehetik az Eredeti szürke ötven árnyalata - Soft Bondage szett-et, ami csak a puhányoknak való, ezt abból gondolom, hogy benne foglaltatik a keménynek egyáltalán nem hangzó Megingathatatlan mandzsetta-pakk is szaténból, mert hát a mandzsetta már csak olyan megingathatatlan fajta. Aki kemény, az az Eredeti szürke ötven árnyalata - Hard Bondage szett-et viszi haza az asszonynak, ami már bilincseket, karabinereket és szemmaszkot is tartalmaz, az igazi rajongó tudja, miért jó ez. És természetesen kapható a Christian Grey ezüst nyakkendő is, amit biztosan nem a legjobb barátod esküvőjére kell felvenned, kivéve ha a legjobb barátod esküvője valamilyen oknál fogva kötözős szexbe torkollik a koszorúslánnyal. Aki már vásárolna, az ne fogja vissza magát, ide kattintva el is kezdheti a mértéktelen költekezést. Aztán csak ésszel!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.