De nem csak a Tankcsapda hozott ki klipet az utóbbi napokban-hetekben itthon. Mutatjuk a legfontosabb új magyar videókat.

Tankcsapda - Szevasz öcsém

Rég hozott már ki a Tankcsapda ennyire old school dalt, meg ennyire jó klipet is, úgyhogy duplán lehet örülni a Szevasz öcsémnek, amiben egy gyerekzsúr durvul el, amikor megérkezik Janklovics Peti, aztán még kivetkőzik magából Kovács Patrícia is, hogy aztán az Alma Együttes frontembere, Buda Gábor tegye fel a koronát az egészre.

Margaret Island - Házszám

A Road Movie projekt az ország különböző városait és régióit mutatja be egy-egy dalban, aminek első darabja egy Margaret Island-track, a Házszám, amely egy Balatonhoz dúdolt óda. Klip is jött. Igen. A Balatonnál forgott, bármilyen meglepő.

Berkes Olivér - Rólad szól

Berkes Olivér laza popdallal köszönti az őszt. Mi meg lazán köszöntjük Berkes Olivért és Molnár Tomit, a szövegírót.

Deniz - Másként látom (feat. Orsovai Reni)

Deniz most már apukaként éli mindennapjait, a Másként látom pedig arról szól, mi változott azóta. És még a gyerek is cuki.

Tompos Kátya - Viszlek haza

A 2019-es Színházak éjszakája himnuszának klipjében annyi vendég van, amennyit magyar klipben csak nagyon ritkán fut össze, nem mellesleg a dal is nagyon cuki. Tompos Kátya előtt egyébként is bármikor leborulunk, most meg aztán pláne.

Kállay Saunders feat. T. Danny - Nevemet

Kállay Saunders András új klipje egy kapcsolat megromlásáról szól jó csajjal, magyar szöveggel és T. Dannyvel. Mindenkinek, aki szereti.

anatu, The Anahit - What Are We

Kicsit csalunk, mert klip még nincs, csak dal, de mindenkinek hallania kellene ezt a magyar bandát, főleg az új dalukat, a What Are We-t, ami egyszerűen csodás.

Mulató Aztékok x Stackone - Odabent (közr. Slow Village)

Gyönyörű lassulás, tökéletes magadba bámulás, tessék utána az egész Mulató Aztékok x Stackone-albumot, a Dunaújlipótvárost lepörgetni.

Sör És Fű x DSP - Éljük

A Balatonnál héderezés himnusza a Sör És Fű legutóbbi klipje, az Éljük címében benne van, hogy mit gondolunk a dalról.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Milyen kutyatápot vegyél, ami a kutyádnak és a pénztárcádnak is jó?

Tíz kiváló posztapokaliptikus mozi, ha megnéznéd, hogyan omlik össze a civilizáció

Soha többé nem barátkozol idegenekkel, ha megnézed ezt a horrort

További cikkeink a témában