Náluk szuperebb nők márpedig nincsenek – A tíz legszexibb női szuperhős

Ezekért a csajokért simán bevállalnánk egy radioaktív pókcsípést. De még a kriptonitallergiát is hajlandóak lennénk elviselni.

 1. 10/10


  Fekete Özvegy (Scarlett Johansson)

  Bár a Vasember 2-ben még túl pózer volt, azért már akkor is megnyaltuk a szánk szélét. Aztán a Bosszúállók-ban kicsit emberibb karaktert faragtak belőle, a dögösségmérő pedig úgy verte át a plafont, ahogy Superman hasít keresztül a sztratoszférán. Scarlett Johansson egyébként is jól néz ki a vásznon, de a feszülős fekete cucc és a kétpercenként bemutatott akrobatikus testharc még tovább emelték a vizuális élményt. Az Amerika kapitány: A tél katonája visszahozta őt nekünk a szokásos szűk cuccokban. Köszönjük!

 2. 9/10

  Láthatatlan Lány (Jessica Alba)

  Jessica Alba minden, csak nem láthatatlan, A Fantasztikus Négyes-ről szóló mozikban mégis ő kapta Sue Storm, a Láthatatlan Lány szerepét. Szerencsére a filmidő legnagyobb részében nagyon is látható volt, a testhezálló kék overall pedig minden egyes hajlatot úgy engedett láttatni, ahogy titkon minden néző remélte.

 3. 8/10

  Batgirl (Alicia Silverstone)

  Lehet, hogy Alicia Silverstone-ról manapság már nem a dögösség ugrik be egy átlag férfinak, de volt idő, amikor a szőke hölgyemény egy egész generációnyi filmrajongó fantáziáját birizgálta. Így volt ez az egyébként botrányosan gagyi Batman & Robin című denevéremberes blődliben is, mely a Batman-kosztümre applikált mellbimbó és Schwarzenegger ripacskodása mellett éppen Alicia miatt maradhatott valamennyire emlékezetes.

 4. 7/10

  Mystique (Rebecca Romijn)

  A kék Mystique még azokkal a fura pikkelyes bigyókkal is szexi, és aki nem így gondolja, az kifelejtette a számításból, hogy a mutáns konkrétan bárkivé átalakulhat. Olyan ő, mint egy svájci bicska, amiből körömreszelő vagy minifűrész helyett kihajtogathatod a teljes playmate-gárdát a Playboy első kiadásáig visszamenőleg. És ha már itt tartunk, a szerepet játszó Rebecca Romijnnal eltöltött bohém éjszaka sem lehet egy utolsó időtöltés.

 5. 6/10

  Elektra (Jennifer Garner)

  Igaz, ami igaz, a Daredevil, a fenegyerek nem a filmművészet csúcsa, az Elektra pedig már egyenesen a filmes szeméttelep rezidense. Az egyébként nagyon fontos filmművészeti szempontokon túllépve azonban nem lehet elvitatni ezektől a szösszenetektől, hogy a reggelire nindzsákat falatozó Jennifer Garner a szemnek igen kedves jelenség.

 6. 5/10

  Ciklon (Halle Berry)

  Kétségtelen, hogy Halle Berry a Macskanő-ben néhány fokkal merészebb hacukában filézte ki ellenfeleit, de maga a film annyival gyengébb az X-Men széria bármely részénél, hogy inkább Ciklonra szavaztunk. A hölgy paprikás kedvében villámokat szór a szemével, szempillája rebbenése nyomán meghasad az ég, kezének legyintése orkánt kavar. Mi ez, ha nem szexi?

 7. 4/10

  Aeon Flux (Charlize Theron)

  Aeon Flux nem lehet különösebben szórakoztató partner, hiszen kemény depressziója még egy alkarnyiszálásban jártas, különösen problémás kamaszt is hónapokra a pszichiátriára száműzne. Azt viszont nem mernénk eskü alatt kijelenteni, hogy a Charlize Theron által prezentált spárga totálisan hidegen hagyott minket. Durcás, érzelemmentes, túlontúl harcias, de azért határozottan van benne valami.

 8. 3/10

  Selyem Kísértet (Carla Gugino)

  Szerintünk a Watchmen: Az őrzők Zack Snyder egyik legjobb filmje. A mesteri képregényhez hűen ebben az alkotásban sem osztottak túl sok lapot a női nemnek. Szegény Selyem Kísértet sem ússza meg némi szexuális abúzus nélkül. Hagyjuk is a mocskos részleteket, és koncentráljunk Carla Guginora! A hölgy ugyanis az erősen stilizált 60-as évekbeli hajszerkezet ellenére is épp olyan vonzó, mint mindig.

 9. 2/10

  Sheena (Tanya Roberts)

  Sheena Tarzan női megfelelője azzal a különbséggel, hogy ő nem csak az indákon óbégatva hintázás szakértője, hanem képes megszállni a dzsungel állatainak testét. A lengén öltözött harcias amazont az ötvenes években Irish McCalla, majd 1984-ben Tanya Roberts, a kétezres években pedig Gena Lee Nolin személyesítette meg. Hosszas tűnődés után az isteni Roberts kisasszonyt emeltük ki, akinek mi is szívesen megszálltuk volna a testét szuperképességek nélkül is.

 10. 1/10

  Abigail Whistler (Jessica Biel)

  Penge mentorának lánya nem esett messze a fájától. A hölgynek sajnos a vámpíraprítás közben nem sok ideje maradt szexi pózokra, de a felszállóágban lévő Jessica Bielnek nem is volt szüksége ilyen trükkökre. A Szentháromság a Blade-trilógia tagadhatatlanul leggyengébb része, de legalább ebben az epizódban debütált a sorozat legjobb nője. Ha másért nem is, ezért megéri megnézni egy unalmas vasárnap délutánon.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon