Ha ismerős a sztori, ne csodálkozz, ugyanis nagyjából szóról-szóra ugyanez egyszer már megtörtént két éve. Akkor nagy publicitást kapott az ügy, de úgy látszik, nem mindenki olvas online sajtót.

A TikTokon kaylinmarie21 néven nyomuló lány biztosan nem, aki Balin kóvályogva a kezébe vett egy cuki kis sárga-kék polipot. Videón is rögzítette a barátkozást, hiszen manapság amiről nincs felvétel, az nem is történt meg, ugyebár.

Mindezt azért, hogy három órával később egyszerre érezze azt, hogy agyvérzést kap és hogy lett egy második születésnapja.

@kaylinmarie21

Called my dad crying 3 hours later in Bali🙃 #blueringoctopus #bali #uluwatu #fyp #imdumb #thanksjesuschrist #ShowerWithMoxie #EnvisionGreatness

♬ Oh No Oh No Oh No No No - Dubskie

Az állat, ami igyekszik kifelé a lány tenyeréből, nem más, mint egy kékgyűrűs polip, ami arról híres, hogy egyetlen példány annyi mérget termel, ami képes lenne megölni huszonhat felnőtt embert. A polip egyébként alapból világos színű, de stresszhelyzetben besötétedik és megjelennek rajta a jellegzetes kék foltok, melyek azt kommunikálják a külvilág felé, hogy kva gyorsan tegyél le, mielőtt elföldellek!.

A következő para, hogy a méregnek az áldozat testébe juttatása gyakorlatilag fájdalommentes, a tünetek azonban szinte azonnal jelentkeznek. Idegméregről beszélünk, mely szép sorban a következőket okozza a sztori szerencsétlenebbik szereplőjénél: zsibbadás, látászavar, beszédzavar, majd izombénulás. Az egész folyamat végzetes szívrohamhoz vezet, de ha nem ez, akkor a légzőszervek bénulása öli meg az áldozatot.

A tanulság tehát ennél egyszerűbb nem is lehetne:

A lány most egy félelmetes sztorival megúszta a találkozást, de ugyanennyi esély volt arra is, hogy nem tér haza élve Baliról.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.