Hétfőn csúnyán kiborult a bili a Maroon 5 énekese, Adam Levine háza táján, és azóta is nyakig ér nála a kaki.

Az történt ugyanis, hogy egy Sumner Stroh nevű modell kipakolt a TikTokra egy videót, melyben előadta, hogy már egy éve viszonya van a házas zenésszel, akinek egyébként épp terhes a kedves neje, a szintén modell Behati Prinsloo. (A főképen együtt láthatóak.) Só volt a hirtelen felszakadó sebre, hogy Levine a születendő lányát Sumnernek akarta elnevezni, ami egészen fájdalmas adalék lehetett a felesége számára.

Stroh ezzel a videóval állt ki a nyilvánosság elé, állítása szerint azért, mert az egyik ismerőse el akarta adni a sztorit egy bulvárlapnak, ezért inkább úgy döntött, ő maga mondja el, mi történt vele.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound - Sumner Stroh

Levine persze tagadja a viszonyt, de mivel azóta további négy nő állt elő azzal, hogy őket is megpróbálta felszedni a sztár az Instagramon, nem csoda, ha egyre kevesebben hisznek az ártatlanságában. Kiderült, hogy még a jógaoktatójának a bugyijába is megpróbált bekéredzkedni, legutóbb pedig egy Ashley Russell nevű fitnessmodell mondta el nyilvánosan, hogy ő is kapott Levine-től érdekes üzeneteket. Mivel egy világsztár nemigen céloz átlagos külsejű nőkre, azt talán felesleges is mondanunk, hogy egytől-egyig bombázókról van szó.

Ami azonban még ennél is érdekesebb, az az, amilyen stílusban emberünk a romantikus üzeneteit megfogalmazta. Stroh a fenti vallomását a Levine-től kapott sorokkal illusztrálta, és ezeken az internet népe nem tudott csak úgy keresztüllépni. A zenész ugyanis a jelek szerint pont úgy bókol, mint egy szexuálisan frusztrált kamasz.

„Teljesen valószerűtlen, mennyire kibaszottul dögös vagy!”

Egy másik nőnek pedig konkrétan ezt írta három kis szövegbuborékban:

Te szent szar! Kibaszott szent szar! Abszurd a tested!

A nyelvezet mellett nyilván az is problémás, hogy az abszurd szót Levine nem feltétlenül helyesen használja, de ezen már nem is érdemes fennakadni. A lényeg, hogy azóta a Twitteren hemzsegnek a szerkesztett Levine-idézetek, vagyis ha a házasságát sikeresen szét is cseszte a 43 éves zenész, legalább egy csapásra a mémkultúra jelese lehetett belőle.

Ez is érdekelhet:

Veszélyes internetes kihívást robbantott ki egy felelőtlen chipsgyártó

Egy chips, ami lávát önt a gyomrodba. Egészségedre, ha túléled!

És ezt olvastad már?
Új előzetes érkezett a vérszomjas játékbabáról szóló sci-fi-horrorhoz