Persze, a pornóbizniszben nem szoktak szende szüzek elhelyezkedni, de Adriana Chechik simán átlag feletti szorgalommal tolja az ipart és ez sajnos a leletein is meglátszik.

Először is, nem fogjuk idelinkelni neked a hölgy meredekebb mutatványait – vedd szépen a fáradtságot és írd be a nevét a gugliba magad! –, de hidd el nekünk, hogy nem nagyon van olyasmi, amit Chechik kisasszony ne csinált volna már meg. Bár ez ízlés dolga, de talán nem túlzás kijelenteni, hogy a hölgy egyébként kinézetre simán az egyik legszebb az iparági szereplők között, amit mi is kénytelenek voltunk elismerni.

Mostanában olyan mutatványokat tervezget, hogy tömeges szexpartira akar hívni az OnlyFans-fiókját követők közül néhány tucatnyi rajongót, illetve egy beállítások és vágások nélküli maratoni jelenetet is le akar forgatni több munkatársával együtt. Ezeket egy beszélgetésben adta elő, amit meg is nézhetsz, ha jól beszélsz angolul:

Chechik ennek során elmondta, hogy a fent részletezett terveit az orvosa nem igazán támogatja, mivel már eddigi munkássága alatt is sikerült neki összeszednie néhány maradandó sérülést.

A nyakam eléggé elbaszódott, van néhány idegbecsípődésem, a C6-os és 7-es csigolyáim pedig nem igazán vannak a helyükön.

Ehhez még azt is hozzátette, hogy agysérüléssel is küszködik, a terveit azonban annak ellenére is meg akarja valósítani, hogy a doki szerint egy évig csak pihennie kellene, hogy teljesen felépüljön. Adriana szerint mindez a meló része, amivel muszáj együtt élni, ő ugyanis a pornóra úgy tekint, mint a versenyszerű birkózásra, csak ez sokkal szexibb.

Az biztos, hogy a hölgy esetében nagyon helyén van a munkamorál, de mi azért a helyében egy kicsit óvatosabban adnánk elő, mert ha így folytatja, a végén még nem fogja megélni a MILF-kategóriát.

(via)

És ezt olvastad már?
ENNYIRE néz ki jól a PS4 egyik legjobb akciójátéka PlayStation 5-ön