Alice Eve idén februárban ünnepelte a 41. születésnapját, és még mindig ugyanolyan gyönyörű, mint a kétezer-tízes évek elején, amikor legszívesebben kiplakátoltuk volna a képeivel a szobánkat.

Hogy ez mennyire igaz, arról most meg is győződhetsz, ugyanis Alice már látható a magyar mozikban a héten debütáló Dzsungelhajsza című filmben, melyben sajnos csak mellékszerepet kapott, de ahhoz pont elég ideig lesz a vásznon, hogy láthasd, mennyire jól néz ki még mindig. Cena egy kommandóst alakít a filmben, aki testőrként elkísér egy újságírót egy forrongó dél-amerikai országba, ahol aztán be is üt a gebasz.

Alice most csak néhány jelenetben tűnik fel Cena karakterének elhidegült feleségeként, de a jövőben azért remélhetőleg esik le még neki néhány főszerep.

2004-ben kezdett el színészkedni, amikor megkapta első nagyjátékfilmes szerepét a Nőies játékok című drámában. Aki szemfüles volt, már akkor felfigyelhetett rá, de a nagyközönség akkor ismerte meg a nevét, amikor 2010-ben megkapta a Túl jó nő a csajom című vígjáték címszerepét, vagyis ő volt a filmben az a bizonyos túl jó nő, és hát ezeket a jelzőket senkinek nem lenne szíve megtagadni tőle.

Itt az egyik kedvenc jelenetünk, melyben Alice fehérneműre vetkőzik, ezzel kisebb sokkot okozva a pasijának, aki képtelen elhinni, hogy ez a csodanő vele akarja megosztani a hálószobáját.

Három évvel később kisebb botrány lett belőle, hogy Alice a Star Trek – Sötétségben című sci-fi egyik jelenetében bikiniben szerepelt, melynek jelentőségét a stúdió is érezhette, hiszen még a trailerekbe is berakták ezeket a képsorokat. A fanyalgók azt kifogásolták, hogy a jelenet teljesen indokolatlan volt, és az alkotók tárgyiasították Alice karakterének testét, csak hogy nézőket szerezzenek a filmnek.

Mi nem szállnánk be ebbe a vitába, de megmutatjuk, miről van szó. Az itt látható előzetesben 1:40-nél magad is megnézheted, mire akadtak ki az internetes erkölcscsőszök:

Akkor ellenben senki nem óbégatott, amikor Alice a 2009-es A szabadság határai című moziban szerepelt, és ezzel el is érkeztünk ahhoz a részhez, mely miatt ki kellett tennünk a 18-as karikát a cikk sarkába. A filmben ugyanis a színésznő teljesen meztelen jelenetet is vállalt, melyből hoztunk két ínycsiklandó képet.

A Dzsungelhajsza című moziban ilyesmire sajnos nem lehet számítani, de az már a film fent látható traileréből is kiderül, hogy – ahogy írtuk – Alice negyvenegy évesen is határozottan kellemes a szemnek.

Ez is érdekelhet:

Ezt a gyönyörű norvég színésznőt trancsírozzák fel a Fűrész tizedik részében

Synnøve a szó lehető legjobb értelmében hűvös szépség.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Tíz, streamingre frissen felkerült film, amit érdemes megnézni a héten

Hihetetlen, de a Furiosa egyik színészének közleményben kellett tisztáznia, hogy ez csak egy film, nem a valóság

További cikkeink a témában