Annyit mondunk, nyakunkon a Pálinkafesztivál. Mellette viszont még ezer más program is vár minket a következő hét napban.

8. Nemzetközi Képregényfesztivál

Millenáris Teátrum

Szombat, május 12.

Web: http://kepregeny.info/8-bn-kepregeny-fesztival/

A Magyar Képregény Szövetség immár 8. alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb képregényes rendezvényét, mely idén új néven, nemzetközi képregényes vendégsereggel, a Millenáris Teátrumban várja a gyűjtőket és érdeklődőket. A rendezvény a képregény minden területét egyesíti: vásár, kiállítások, szakmai és szórakoztató programok, vetítések, játékok, képregényes rögtönzések is lesznek.

Fodrászatok Éjszakája

Budapest, több helyszínen

Péntek, május 11.

Web: http://fodraszatokejszakaja.hu

A Fodrászatok Éjszakája egy egyedülálló, többpartneres fodrászati kezdeményezés, ahol 2 hét alatt immáron 18 üzlet több mint 120 fodrásza áll minden látogató rendelkezésére. A betérõ vendégeknek fodrászmesterek segítenek megtalálni az egyéniségükhöz legjobban illõ frizurát, emellett személyre szabott tanácsokkal is ellátják a látogatókat. Az este folyamán begyűjthetsz egy kedvezménykártyát is, amellyel 2 héten keresztül 50%-os kedvezménnyel veheted igénybe a fodrászok szolgáltatásait.

Budapesti Pálinkafesztivál

Budapest, Budai Vár

Május 10-13.

Web: http://www.budapestipalinkafesztival.hu

A hagyományt tovább öregbítve, idén a barack és az abból készült hungarikum, a barackpálinka játssza a főszerepet a VII. Budapesti Pálinkafesztiválon, május 10-13. között. A látogatók az elmúlt évekhez hasonlóan ismét több száz párlat közül válogathatnak, de a tavalyi nagy sikerre való tekintettel elkészül ismét az év pálinkája, ezúttal barackból. Magyarország pálinkafőzőinek közös blendjét először a Budai Várban kóstolhatja meg a közönség.

Francia Gasztronómiai Napok

Budapest, több helyszínen

Május 8. – június 11.

Web: http://www.inst-france.hu/spip.php?rubrique141&lang=hu

Minden, amit a francia konyháról és étkezésről tudnod kell: bemutatók, híres séfek, előadások és filmek várnak minden kedves érdeklődőt.

Határon Túli Magyar Színházak Szemléje

Thália Színház

Május 9-14.

Web: http://www.thalia.hu/hirek/határon-túli-magyar-színházak-szemléje

2012. május 9. és 14. között a Thália Színházban rendezik meg a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjét ahol nyolc színház mutatkozik be. A szemlén bemutatott előadások az elmúlt időszakban létrejött legjelentősebb határon túli színházi produkciók, melyek szakmai és művészeti minőségét több díjjal is elismerték. A Szemle megteremti a lehetőségét, hogy az anyaországi közönség pár nap alatt egy helyszínen ismerje meg a határon túli magyar színjátszás értékeit.

No Motor Rally

Csesznek

Május 12-13.

Web: http://www.nomotor.hu/

A No Motor Rally vár minden nevezőt, aki nem riad vissza attól, hogy a két nap során megtegye a 15 km-es CSALÁDOS vagy a 25-, 40-, 70 km-es SPORTOS távok egyikét, tetszőleges felosztásban és irányban,  gyalog, biciklivel, lóháton vagy bármilyen nem motorizált eszközzel.

Ca Mau – Egy hajótörés porcelánjai

Westend City Center

Június 8-ig

Web: http://www.camau.hu

Egy a 18. században elsüllyedt hajó, és annak nemrégiben megtalált rakománya a Westendben tekinthető meg. Igen gazdag válogatásról beszélünk, szóval nem lesz rövid menet.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

További cikkeink a témában
Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet
Hirdetés