Damon Cole a Fort Worth-i rendőrség tisztje, egyúttal a Hősök és zsaruk a gyermekrák ellen nevű alapítvány és a Hősök, zsaruk és kölykök nevű szervezet lelkes aktivistája, aki gyakran tart oktató jellegű előadásokat gyerekeknek, szuperhősnek öltözve.

Cole a tegnapi napon egy egészen hihetetlen sztorit osztott meg követőivel a Twitteren. Éppen egy Texas Walmartban tartott előadást Batmannek öltözve egy csapat gyerek előtt, amikor az áruház egyik kapuja besípolt.

Igaz, Batman-jelmezben voltam, de akkor sem hagyhattam, hogy valaki fizetés nélkül sétáljon ki az áruházból. Szolgálatba helyeztem magam, majd az üzleten kívül elcsíptem a tolvajt - írta a Facebookon, és a sztorinak itt még nincs vége, ugyanis az elkövetőnél DVD-ket, köztük a Lego Batman - A film című animációs filmet talált a ruházatátvizsgálás során.

Tehát valaki Batmant akart lopni, de Batman nyakon csípte. Ez akkora sztori, hogy a tolvaj is alig tudta elhinni. Még arra is megkérte Cole-t, hogy csinálhasson vele egy közös szelfit.

Esküszöm, még akkor sem tudtam volna ezt a sztorit kitalálni, ha akartam volna. 17 éve vagyok rendőr, de még soha nem tartóztattam le senkit Batmanként.

Mivel a kár megtérült, a tetten ért tolvaj szabadlábon védekezhet a bíróságon.

(via)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

A magyar katonai akciósorozat nagy előzetesében nagyon megy a durrogtatás

Történelmi számsort húztak ki az ötös lottónál

További cikkeink a témában