Az Avatar hamarosan visszaveheti a koronát a Bosszúállók: Végjátéktól
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Marvelnek trükköznie kellett egy kicsit, de végül két éve júliusban sikerült neki a lehetetlen: lenyomta James Cameron klasszikusát a kasszáknál.

Ehhez mondjuk egy kicsit meg kellett fejnie a rajongókat, hiszen a Végjáték első körös mozis forgalmazása egy hajszállal maradt le az Avatar kasszarekordjától. Aztán a Disney fogta magát, és újra a filmszínházakba küldött egy kibővített változatot, amivel a szuperhősös produkciónak végre sikerült legyőznie az addigi csúcstartót.

Akkor még maga Cameron is gratulált a brutális teljesítményhez, de most könyen lehet, hogy Kevin Feige-nek kell majd megtennie ugyanezt a gesztust, amikor visszaadja a koronát Cameronnak.

A hatalmas távol-keleti országban március 12-én kerül vissza a 2009-es sci-fi eposz a mozik műsorára, és mindössze 7 361 472 dollárt kell összeszednie, hogy visszaszerezze az elsőséget. Ez az összeg a piac méreteit tekintve szinte bagatellnek tűnik, vagyis nem csodálkoznánk, ha néhány nap múlva érkezne egy újabb hír minden idők legjövedelmezőbb filmjéről.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.