Az mostanra nemigen szolgálhat meglepetésül senkinek, hogy a címszereplőkön kívül lesz még egy felhőkarcoló-méretű randaság Kong és Godzilla március végén érkező epikus csörtéjében.

Mi már egy ideje azt is tudni véljük, ki lesz az, és sajnos nem egy gigantikus macskáról van szó, pedig milyen menő lett volna!

Az illető szörny nem más, mint Mechagodzilla, a Godzilla-féle szörnyverzum egyik ikonikus alakja, aki bizony az eredeti japán alkotásokban is pont olyan hülyén nézett ki, mint a többi kreatúra.

Ezt pedig most már teljes bizonyossággal kijelenthetjük, mint ahogy azt is, hogy a robotszörnyet az amerikaiak sem változtatták meg gyökeresen. És hogy ezt honnan tudjuk? Onnan, hogy megjelentek az első képek a filmhez készült akciófigurákról, melyek a Playmates Toys gondozásában támadják be a polcokat.

Íme a jobb oldali kis nyíllal lapozható képek:

Reméltük, hogy nem akarnak a bájosan idétlen eredetiből valami műfajidegen darabot csinálni! Szerencsére az alkotókban ezúttal volt tisztelet!

Ez is érdekelhet:

Végre egy magyar YouTube-csatorna modern filmek hangalámondásos verzióival!

Már csak az a baj, hogy egyelőre alig van rajta tartalom.

Megvannak az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozat főszereplői

A világ újra megmenekül, hála ennek a három fiatal színésznőnek. Vagy épp elpusztul. Egyelőre még nem fogadnánk semmire.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A héten Virginia idomaira csodálkozhatsz rá a mozikban

Húsz zseniális film, ami megtörtént események alapján készült

Itt a bizonyíték, hogy a hűtlen brit feleségeknek irtózatosan rossz az ízlésük

További cikkeink a témában