Ha valamennyire képben vagy a Godzilla-legendáriummal, akkor számodra ismerős lesz a Godzilla vs. Kong meglepetésvendége.

A film első trailere jött, látott és nem okozott sok meglepetést. Ez a mozi bizony arról fog szólni, hogy két óriási randaság hülyére veri egymást, miközben maguk körül lerombolnak egy egész várost.

Na de biztosan csak kettő óriási dögről van szó?

A figyelmesebbek kiszúrtak néhány dolgot, melyek azt támasztják alá, hogy az óriási hüllő és a nem különben méretes emlős kap egy harmadik táncpartnert, aki még náluk is keményebb dió lehet...

Bizony, Mechagodzilláról van szó, aki az eredeti japán Godzilla-filmekben így nézett ki:

Középen

Mai szemmel '74-es bemutatkozása idején még megheletősen hülyén nézett ki szegény, na de akkoriban még nem volt CGI, így a szörnyeket játszó színészeket vicces jelmezekbe kellett bújtatni, hogy egymásnak mehessenek egy makettekkel telepakolt terepasztalon.

Akik nem hitték, hogy a Godzilla vs. Kong csak két förtelem bunyóját fogja megmutatni, azoknak valószínűleg igazuk volt, a trailer ezen képkockáján ugyanis a jelek szerint a jó öreg Mechagodzilla látható:

Hogy erről a háttérben lévő tervrajzról ne is beszéljünk:

Egyébként egészen diplomatikus megoldás lenne, ha Kong és Godzilla végül együttes erővel nyomnának le egy harmadik ellenséget, hiszen ha nem így lenne, és végül Kong győzne, az a japánoknak okozna csalódást, fordítva pedig az amerikaiak húznák a szájukat. Bedarálják hát a robotot és mindenki elégedetten mehet majd haza a moziból.

Legalábbis reméljük!

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.