Az azért kemény, amikor legendás zenész vagy, de más legendás zenészek lemezeit dedikálod 90000 Ft-ért
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Morrissey most már végérvényesen megőrült. Vagy csak egy üzleti zseni.

Sajnos újabban nem arról szólnak a hírek Morrissey-vel kapcsolatban, hogy milyen jó dalokat hoz ki, hanem ilyen-olyan botrányairól, most azonban valami olyan került elő az épp aktuális turnéjáról, amin még az is meglepődik, aki szerint Morrissey egy árufeltöltő a székesfehérvári Tescóban. A csávó ugyanis dedikált bakeliteket árul a turnéján, amiben az már eleve meglepő, hogy a saját legutóbbi lemezét 200 dollárért árulja aláfirkantva, de sebaj, erre létezik a "túlárazott" szó. Oké. Ez is nettó parasztság, de most jön a nehézsúly.

Morrissey ugyanis fogta a kedvenc lemezeit, nem, nem a sajátjait, hanem például David Bowie-ét, Patti Smith-ét, Lou Reedét, a Stoogesét, aláírta őket, ráírta azt is, hogy "Morrissey szereti", és most tessék megkapaszkodni, 300 dollárért, azaz közel 90000 Ft-ért árulja őket.

Robert Ham on Twitter

I think the original post got deleted but here's the picture. The absolute hubris of charging $300 for a Bowie record signed by Morrissey is breathtaking.

Hogy vett-e ennyiért bárki is bármit ettől a Morrissey-nek látszó beszélő és éneklő tárgytól, az jó kérdés, de ha igen, ráadásul sokan, akkor át kell értékelnünk őt, mert nem szimplán őrült, hanem őrült zseni.

Fotó: Monika Stolarska

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.