Ezek szerint tényleg nem reboot, hanem előzményfilm lesz a negyedik Mátrix-mozi, és ezzel egy pletyka eléggé be is igazolódik.

Most már teljesen biztos, hogy lesz negyedik Mátrix-film, aki lemaradt, az itt elolvashatja, miért és hogyan. Most új fejlemények kerültek elő, amelyek egyelőre csak pletykaszinten terjednek, de eléggé valószínűnek tűnnek. Azt rebesgetik ugyanis, hogy az új Mátrix Morpheus fiatalkori éveiről szól majd, és ezzel az is sokkal érthetőbbnek tűnik, miért kérték fel Michael B. Jordant a főszerepre. Na nem mintha nem lenne amúgy is értelme, a Creed - Apollo fia óta tudjuk, hogy a színész nagyon jó, szóval jöjjön csak, és hajoljon el a golyók elől, meg végezzen mindenféle fura artista-mutatványokat lassítva.

Azt az új film írója, Zak Penn már elárulta, hogy a mozi nem reboot lesz, mert szerinte senkinek sem kellene és szabadna ilyesmit művelnie ezzel a trilógiával. Így marad a teljesen különálló film lehetősége, ami egyébként sanszos, hiszen a Warner azért melegíti fel újra a Mátrixot, mert tetszett nekik a különálló Rogue One, de jó esélyei vannak egy előzményfilmnek is, ami szintén sanszos, ha már a Rogue One-ról beszélünk, hiszen az a mozi prequelként is elég jól funkcionált. Úgy tudják, hogy ez azonban csak egy ötlet, több irány közül próbálják megtalálni azt, amelyik a kevésbé borítja ki a nézőket. Olyan úgysem lesz, ami mindenkinek jó.

És ezt olvastad már?
Emberek, akik jól tették, hogy bukósisakot viseltek, és mások, akik jól tették volna
További cikkeink a témában