Mindenkinek volt már rossz munkanapja. De ha volt már annyira rossz, mint a következő embereknek, akkor a hiba lehet, hogy mégis az ön készülékében lesz!

Bosszú

Ha kirúg a főnököd, és egyedül maradsz az irodájában, lehet, hogy neked is az első dolgod lesz emberünk gépének teljes leamortizálása minden kezedbe akadó tárggyal.

Hirtelen halál

Biztosan jobb üzletet tudott kötni a szemben ülő melós, hiszen munkatársa láthatóan kissé megorrolt rá. Ezt abból következtettük ki, hogy egyetlen suhintással eltörte a hátán a billentyűzetét. Vagy ez arrafelé a szeretet egyfajta furcsa kinyilvánítási módja lenne?

Kérjük a telefonokat kikapcsolni!

Ne mobilozz a megbeszélésen, mert ki tudja, lehet, hogy a te fejed is az asztalra verődik egy óvatlan pillanatban. Ebben nagy segítségedre lesz a prezentációt tartó kollégád.

Klasszik

Az örök darab, amelyben Hulk-habitusú emberünk a földdel teszi egyenlővé a szerencsétlen számítógépet.

Fénymásoló

Ha elromlik a nyomtató, kétségbeesni ér, de azt nem mondanánk, hogy úgy kell lereagálni a helyzetet, ahogy a filmen látható Fekete Laci stílusú úriember.

Bepöccenve

Ki tudja, miért veri szét a teljes emeletet a feltehetően nem élete legjobb munkanapján dorbézoló munkásember, de azt legalább nagy hatékonysággal teszi.

Brutális szemetes

Végülis előbb-utóbb mindenből szemét lesz. Ebben a szellemben dolgozik ez a kukás is, aki azonnal a kocsira vágja még teljesen jó állapotú cuccainkat is. Persze ha ő hozzájuk nyúl, akkor már mindjárt megváltozik a helyzet…

Ne szállj be!

Ha nem tudsz elindulni a lifttel, mert folyamatosan csak jönnek és jönnek az emberek, inkább szállj ki, és ne verd bucira a bent tartózkodók fejét, mert az nekik fáj!

Vodka-bumm!

Targoncát vezetni nagyon nehéz lehet, mivel eleve ott van a felelősség, hogy ha nem vigyázunk, könnyen egy egész raktárnyi karton vodka zúdulhat a nyakunkba. Emberünk nem vigyázott, és nem biztos, hogy valaha még képes volt jóízűen meginni egy felest, mert ez másképp ütött be.

Mit másolsz?

Ha már eszünkbe jutna lefénymásolni önnön s*ggünket, arra azért vigyázzunk, hogy ne legyünk túlsúlyosak, illetve győződjünk meg arról, hogy elbír-e minket a céleszköz, mert a végén még magyarázkodhatunk. És az kinek lesz jó?

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Hat nagyon komoly kocsi hat nagyon dögös lánnyal, de itt rád is szükség lesz!

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

Óbudán vár a fotókiállítás, amit nemcsak látni, hanem tapintani is lehet

További cikkeink a témában