Mindenkinek volt már rossz munkanapja. De ha volt már annyira rossz, mint a következő embereknek, akkor a hiba lehet, hogy mégis az ön készülékében lesz!

Bosszú

Ha kirúg a főnököd, és egyedül maradsz az irodájában, lehet, hogy neked is az első dolgod lesz emberünk gépének teljes leamortizálása minden kezedbe akadó tárggyal.

Hirtelen halál

Biztosan jobb üzletet tudott kötni a szemben ülő melós, hiszen munkatársa láthatóan kissé megorrolt rá. Ezt abból következtettük ki, hogy egyetlen suhintással eltörte a hátán a billentyűzetét. Vagy ez arrafelé a szeretet egyfajta furcsa kinyilvánítási módja lenne?

Kérjük a telefonokat kikapcsolni!

Ne mobilozz a megbeszélésen, mert ki tudja, lehet, hogy a te fejed is az asztalra verődik egy óvatlan pillanatban. Ebben nagy segítségedre lesz a prezentációt tartó kollégád.

Klasszik

Az örök darab, amelyben Hulk-habitusú emberünk a földdel teszi egyenlővé a szerencsétlen számítógépet.

Fénymásoló

Ha elromlik a nyomtató, kétségbeesni ér, de azt nem mondanánk, hogy úgy kell lereagálni a helyzetet, ahogy a filmen látható Fekete Laci stílusú úriember.

Bepöccenve

Ki tudja, miért veri szét a teljes emeletet a feltehetően nem élete legjobb munkanapján dorbézoló munkásember, de azt legalább nagy hatékonysággal teszi.

Brutális szemetes

Végülis előbb-utóbb mindenből szemét lesz. Ebben a szellemben dolgozik ez a kukás is, aki azonnal a kocsira vágja még teljesen jó állapotú cuccainkat is. Persze ha ő hozzájuk nyúl, akkor már mindjárt megváltozik a helyzet…

Ne szállj be!

Ha nem tudsz elindulni a lifttel, mert folyamatosan csak jönnek és jönnek az emberek, inkább szállj ki, és ne verd bucira a bent tartózkodók fejét, mert az nekik fáj!

Vodka-bumm!

Targoncát vezetni nagyon nehéz lehet, mivel eleve ott van a felelősség, hogy ha nem vigyázunk, könnyen egy egész raktárnyi karton vodka zúdulhat a nyakunkba. Emberünk nem vigyázott, és nem biztos, hogy valaha még képes volt jóízűen meginni egy felest, mert ez másképp ütött be.

Mit másolsz?

Ha már eszünkbe jutna lefénymásolni önnön s*ggünket, arra azért vigyázzunk, hogy ne legyünk túlsúlyosak, illetve győződjünk meg arról, hogy elbír-e minket a céleszköz, mert a végén még magyarázkodhatunk. És az kinek lesz jó?

És ezt olvastad már?
A Microsoft felvásárolta az Activision Blizzardot