Próbáld ki egyszer, hogy egy Star Wars-rajongói fórumon beírod kommentként egy tetszőleges helyre ezt: "Szerintem Az utolsó Jedik az egyik legjobb Star Wars-epizód." Eláruljuk, amit kapsz, azt nem fogod kitenni az ablakba.

Rian Johnson alkotását ugyanis a legtöbb hardcore (pontosabban: magát annak valló) fan habzó szájjal utálja, hovatovább, ezek a kis győlölet-napközik mindenkinek kínhalált kívánnak, aki kedvelni meri a nyolcadik részt. Ez a hír nekik felérhet egy tökönrúgással (ólomcsizmával, szögekkel kirakott orral):

Az USA Today egyik újságírója a Twitteren tette közzé, hogy amikor megkérdezte Johnsont, hogy rendezne-e The Mandalorian-epizódot, a direktor azt mondta, meghal az ötletért, annyira szeretné, hogy ez összejöjjön.

Azt is elmondta, hogy egyéb teendői miatt nem biztos, hogy lenne erre ideje, de ez a gyűlölködők számára már csak szépségtapasz a tátongó sebre, amit most ez az infó felszakított.

Johnson egyébként korábban már ellátogatott a széria forgatására és Dave Filoni showrunnerel is beszélt arról, hogy jutna-e neki egy kis darab valamelyik évadból, szóval bármennyire is elfoglalt a rendező a Tőrbe ejtve következő részeivel, simán benne van a pakliban, hogy szakít időt erre a dologra. Arról meg aztán ne is beszéljünk, mert ezzel bármelyik Az utolsó Jedik-gyűlölőt az őrületbe lehet kergetni, hogy egyelőre még sem a Disney, sem Johnson nem vetette el, hogy a rendező saját Star Wars-trilógiát csináljon.

Ha te is úgy érzed, hogy Johnson legyilkolta a gyerekkorodat (nyilvánvaló képzavar, de oda se neki!), javasoljuk, hogy tartsd nyitva a szemed, mert biztosan felbukkan hamarosan valami dühöngő hesteg vagy aláírásgyűjtés Rian Johnson és a The Mandalorian keresztezése ellen, amihez lehet idegből csatlakozni.

Ez is érdekelhet:

Zseniális, megható videoklippel jelentkezett Az utolsó Jedik rendezője

Az LCD Soundsystem egyik számához forgatott olyan videoklipet, amitől szem nem marad szárazon.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában