Próbáld ki egyszer, hogy egy Star Wars-rajongói fórumon beírod kommentként egy tetszőleges helyre ezt: "Szerintem Az utolsó Jedik az egyik legjobb Star Wars-epizód." Eláruljuk, amit kapsz, azt nem fogod kitenni az ablakba.

Rian Johnson alkotását ugyanis a legtöbb hardcore (pontosabban: magát annak valló) fan habzó szájjal utálja, hovatovább, ezek a kis győlölet-napközik mindenkinek kínhalált kívánnak, aki kedvelni meri a nyolcadik részt. Ez a hír nekik felérhet egy tökönrúgással (ólomcsizmával, szögekkel kirakott orral):

Az USA Today egyik újságírója a Twitteren tette közzé, hogy amikor megkérdezte Johnsont, hogy rendezne-e The Mandalorian-epizódot, a direktor azt mondta, meghal az ötletért, annyira szeretné, hogy ez összejöjjön.

Azt is elmondta, hogy egyéb teendői miatt nem biztos, hogy lenne erre ideje, de ez a gyűlölködők számára már csak szépségtapasz a tátongó sebre, amit most ez az infó felszakított.

Johnson egyébként korábban már ellátogatott a széria forgatására és Dave Filoni showrunnerel is beszélt arról, hogy jutna-e neki egy kis darab valamelyik évadból, szóval bármennyire is elfoglalt a rendező a Tőrbe ejtve következő részeivel, simán benne van a pakliban, hogy szakít időt erre a dologra. Arról meg aztán ne is beszéljünk, mert ezzel bármelyik Az utolsó Jedik-gyűlölőt az őrületbe lehet kergetni, hogy egyelőre még sem a Disney, sem Johnson nem vetette el, hogy a rendező saját Star Wars-trilógiát csináljon.

Ha te is úgy érzed, hogy Johnson legyilkolta a gyerekkorodat (nyilvánvaló képzavar, de oda se neki!), javasoljuk, hogy tartsd nyitva a szemed, mert biztosan felbukkan hamarosan valami dühöngő hesteg vagy aláírásgyűjtés Rian Johnson és a The Mandalorian keresztezése ellen, amihez lehet idegből csatlakozni.

Ez is érdekelhet:

Zseniális, megható videoklippel jelentkezett Az utolsó Jedik rendezője

Az LCD Soundsystem egyik számához forgatott olyan videoklipet, amitől szem nem marad szárazon.

És ezt olvastad már?
Emily Ratajkowski idegből tolja a meztelenkedést Instagramon, ha már úgy hallotta, hogy lehet