A Variety írt egy remek cikket a lassan a televízióra költözködő szuperhősmozikról, melyben megszólaltatták az HBO Maxen nyomuló Harley Quinn című animációs sorozat alkotóit is.

Justin Halpern és Patrick Schumacker pedig elmeséltek egy sztorit, ami okozhat némi fejvakarást a széria rajongóinak. Azt elöljáróban tudni kell, hogy a Harley Quinn egyáltalán nem gyerekeknek készült. Tele van vérrel, erőszakkal és nagyon nem gyerekbarát nyelvezettel, melynek fényében igen meglepő lehet, hogy a DC fejesei kivágattak egy szexjelenetet a sorozat egyik epizódjából.

A jelenetben egészen konkrétan Batman és Macskanő került volna közelebbi kapcsolatba, de ezt a nézők végül nem láthatják. Hogy miért, arra vonatkozóan Halpern és Schumacker ezt mondták a Variety munkatársának:

Volt egy olyan jelenetünk, amiben Batman orálisan kényeztette volna a Macskanőt, és amire a DC azt mondta, hogy ezt nem csinálhatjuk meg. Pontosabban: kizárt, hogy ezt megcsináljuk! Szerintük a szuperhősök nem csinálnak ilyesmit. Mi pedig erre: Azt mondjátok, hogy a hősök önző szeretők? Amire azt válaszolták, hogy ők közben szuperhősös játékokat is eladnának, és nagyon nehéz úgy játékokat eladni, ha Batman kinyalja a Macskanőt.

Ha így nézzük a dolgot, gyanús, hogy szegény Batman soha nem fog megfektetni senkit.

Szívás.

Ez is érdekelhet:

Videojátékos formában is támadnak a Galaxis Őrzői

Ráadásul már nem is kell rájuk sokat várni.

És ezt olvastad már?
A különbséget érezni fogod – nem csak hallani
További cikkeink a témában