Sokan értetlenkedtek aznap, egyikük a sárga pólós tolvaj, akire ráfogták, hogy tolvaj.

Tudatosan igyekszünk nem foglalkozni a politikával a Playeren – van épp elég médium, ha valaki tájékozódni akar, a politizáláshoz pedig nem kellünk mi, szinte bárhol, bárkivel meg lehet vitatni, ki miatt tartunk ott, ahol, és kivel juthatnánk oda, ahova szeretnénk vagy épp nem szeretnénk. A Józsefváros Újság a választás napján készült videójának mégis azt a részét ajánljuk, ahol a helyi MSZP elnöke latolgatja az esélyeket. Veres Gábor épp arról beszél a koránál évtizedekkel fiatalosabban öltözött riporternek, hogy nagyon nagy a baj, ha igazak a közvéleménykutatók előzetes felmérései, amikor egy sárga pólós úriember odasétál mögéjük, hogy eltolja a biciklit. A szó szoros értelmében – és nem a saját biciklijét.

„Lopják a bringádat” – szakítja meg az esélylatolgatást a riporter, néhány másodperces közjáték következik, amikor a sárga pólós tolvaj megrökönyödik, hogy lopással vádolják, majd bringa nélkül sétál tovább.

„Ez kurva jó, hát azért ez… ezt ki ne vágjuk! – mondja a riporter. Nem vágták ki, 9:10-nél kezdődik a különleges jelenet. (Lehet, hogy nem jelenik meg a nézőkép, de a videó akkor is ott van, kattints bátran!)

(A sztorit a 444-en találtuk.)

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

150 000 táncoló robotfűnyíró: a technológia a fejlesztés mögött

Kényelem és nyugalom az autópályán, izgalom és őrület a stadionban – BYD Seal U-val a magyar–skót-meccsre

További cikkeink a témában