Szépségek, akiket hajszínüktől függetlenül mindig is szerettünk, de valahogy mégis akkor álltak a legközelebb a szívünkhöz, amikor feketék voltak.

Megan Fox

Talán újdonság lehet egyesek számára, mert éppen nem azt figyelték, de Megan haja még csak sötétbarna volt, amikor éppen autót szerelt a Transformers első részében, és már akkor is a fél világ volt szerelmes belé, de akkor szökkent szárba szerelmünk vele igazán, amikor feketén csúszott össze Amanda Seyfrieddel az ágyban. Az ördög bújt beléd nem volt egy túl jó film, de Megant imádtuk benne. Hogy miért? Van is erről egy elég jó cikkünk.

Kat Graham

Sokan utálták Bonnie-t a Vámpírnaplókból, de a sokanban mi nem vagyunk benne, mindig is gyönyörűnek tartottuk Kat Grahamet, aki időközben még az énekesi karriert is kipróbálta, hol sötétbarnán, hol feketén.

Olivia Munn

Olivia legutóbb a Predátorban játszott tudóst, ami nagyjából annyira hiteles szerep volt számára, mint Dwayne Johnsonnak lenne egy óvódásé, mindenesetre maradjunk annyiban, hogy nagyban emelte a film fényét, amit mi egyébként nem utáltunk, de tény, hogy vannak vele gondok. Olivia látványa viszont sosem jelent gondot.

Vanessa Hudgens

Ki hitte volna, hogy a High School Musical főszereplőcsaja még 2018-ban is itt lesz velünk, ráadásul nem arra fogunk majd gondolni, amikor meglátjuk, hogy de gyűlöltük őt nézni abban az izében. Vanessa még mindig gyönyörű, sőt, szebb, mint valaha. Most épp egy Netflix-családi filmben parádézik, a The Princess Switch-ben. Duplán.

Catherine Zeta-Jones

Catherine-be beleszerettünk már a Zorro álarcában, és akkor hol volt még a Pop, csajok, satöbbi, a Brilliáns csapda vagy nem is annyira régen a meglepően szexire vett Mellékhatások? Nemsokára jön Facebookra szánt sorozata, a Queen America. Már csak miatta is nézni fogjuk.

Naya Rivera

A Glee-ben szerettünk bele Nayába, akitől jó, hogy nem robbant fel a tévé, pedig nem éppen egy túlszexualizált sorozatról volt szó, és mégis, neki valahogy sikerült kilépni a keretek közül. Azóta sem éppen a ronda kislányokat alakítja. Most épp a Step Up: High Water-sorozatban játszik.

Lucy Liu

Elképesztő, hogy Lucy Liu egyszerűen nem öregszik. 50 éves, de 15-öt simán letagadhatna, még mindig elképesztően szexi és nem mellesleg szuper színésznő is. Sőt, rendezőnő, az Elementary több részét is ő hozta össze. Mi a kamerák előtt azért egy picit jobban szeretjük őt látni.

Audrey Tautou

Aki nem szeretett bele Amélie-be, az valószínűleg nem látta a filmet. Audrey Tautou képe a francia szépség címszó alatt szerepel a bemutató óta az értelmező kéziszótárban, és akkor még nem is tudtuk, hogy nem egy szívbajos színésznőről van szó, aki ha kell, elég bátran ledobja a textilt. Akár barna, akár fekete, szerelmünk azóta is töretlen.

Jennifer Connelly

Milyen fura, hogy Jennifer is már majdnem 50, és egyáltalán nem látszik meg rajta, hogy öregedne. Jövő év elején az Alita: A harc angyalában fogjuk látni őt nagyon nagy vásznon, aztán majd a Top Gun folytatásában is. Várjuk, bármikor szívesen nézzük!

Christina Ricci

Christina valahogy mindig is a fekete hajú lányként maradt meg bennünk, talán az Addams Family miatt is, de nem, ez nem igaz, hiszen mielőtt még kiszőkült volna, a színésznő amúgy is folyamatosan a sötét haj + nagyon fehér bőr kombóval hódított, amiben mi nem láttunk kivetnivalót.

És ezt olvastad már?
Megérkezett az Amazon Gyűrűk Ura-sorozatának első kedvcsinálója