Plusz eljuthattok Hollywoo-ba is, a Horseman-rezidenciába!

Őszintén bevallom, én sorozatért nem rajongtam még annyira, mint a Netflixes BoJack Horseman-ért. Pedig rengeteg sorozatért odavagyok és ha az első résznél megfogott, akkor erős hajlamom van egybe lenyomni egy-egy sorozat összes évadát (többnyire 4-5 napos maratonokban megszüntetem ilyenkor a teljes szociális életemet, mert csak az adott sorozat világa érdekes), de a BoJack még ezen felül is valami más.

Nagyon nehéz megfogalmazni, miért ilyen fantasztikus ez a cucc: talán azért, mert ebben az elképesztően szürreális világban, ahol egy narcisztikusan önutáló, alkoholista és kiégett félig ló-félig ember a főszereplő, a valóság teljesen jelenvaló a totális abszurd köntösében. Zseniálisak a karakterek, a szövegek, az emberi-állati játszmák, a történetek és kapcsolatok alakulása: bátor, formabontó, őszinte, zsigerileg igazi az egész – az a ritka koktél, mikor az egyik percben szakadsz a röhögéstől (de úgy, hogy tényleg ráz a nevetés és konkrétan vissza kell tekerned, mert lemaradtál két percről a röhögés miatt) majd a másikban beleáll a kés az asztallapba és olyan megrendítően igazi dolgokat kapsz, amiket valós színészek által játszott cuccokban is baromi ritkán.

De nem dicsérem tovább, mert ha láttad, tudod (ha pedig nem, azonnal ülj le a tévé elé), úgyhogy jöjjön inkább a játék! Szóval az alkotógéniusz, Raphael Bob-Waksberg hív mindenkit játékba a világ összes tájáról. A dolog lényege: regisztrálnod kell magadat az Omaze oldalán, ahol nevezési költségként egy általad választott összeget adakozol a Kaliforniai erdőtűzoltók segélyszervezetének (minimum tíz dollár, de a határ a csillagos ég), ezt az összeget teljes egészében a szervezet kapja, te pedig bekerülsz egy sorsolásba. A díj, ha nyersz? Elrepítenek Los Angelesbe, a Horseman-alkotók házába, megismerkedhetsz az íróval, a rajzolókkal, még a szinkronszínészekkel is, megkapod Todd piros pulcsijának valós replikáját – és a legnagyobb poén, hogy egy általad körülírt karakterként bekerülsz a sorozat következő évadába!

Úgyhogy ha te is imádod a sorozatot, szerintünk érdemes játszani (plusz jó ügyet támogatsz pénzzel, szóval már eleve nem veszítesz semmit). 2019 január 31-ig lehet adakozni, utána sorsolnak. Ha jelentkeztél, drukkolunk neked (ha nem, akkor te drukkolj nekem, mert én igen, köszi! ;)) És addig is nézd újra valamelyik zseniális BoJack epizódot és aztán irány Hollywoo!

És ezt olvastad már?
Emily Ratajkowski idegből tolja a meztelenkedést Instagramon, ha már úgy hallotta, hogy lehet