A színész a Comedy Central The Jim Jefferies Show című műsorában tűnt fel időjósként, és mondott néhány nem túl vicces dolgot.

A cameóval nyilvánvalóan arra a nem túl örvendetes tényre reagált a csatorna, hogy Donald Trump kihátrált a párizsi klímaegyezményből, ami az óceán túlpartján is rendesen kivágta a biztosítékot azoknál, akik szeretnének egy élhető bolygót hagyni a gyerekeikre. A szkeccs elméletben vicces, de a gyakorlatban inkább sírni lenne kedvünk.

A műsorvezető felkonferálja a meteorológust, megjelenik Brad Pitt egy vörösre színezett világtérkép előtt, majd megmutatja, hogy igen komoly felmelegedés várható itt és itt, közben a karjaival beteríti az egész térképet. A csúcspont az, amikor Jefferies megkérdezi tőle, van-e valamilyen előrejelzése a jövőre nézve, Pitt pedig csak ennyit válaszol:

Nincs jövő.

Mutatjuk:

Mindez múlt héten történt, tegnap pedig Pitt ismét visszatért a kendőzetlen igazságot a nézők arcába vágó időjós szerepében. A szereplése ismét rövid volt és velős.

Nos, Jim, a széndioxid lassan egy élhetetlen pusztasággá változtatja a bolygónkat, és a Föld népességének a fele még csak el sem hiszi - válaszolja a showman aktuális időjárást firtató kérdésére mosolyogva. A folytatás sem különösebben örömteli, hiszen amikor Jefferies az előrejelzés után érdeklődik, a meteorológus így válaszol: Az Úr látá az ember nagy gonoszságát, ezért az Úr azt mondá: Eltörlöm a Föld színéről az embert, kit teremtettem. Majd a műsorvezető felé fordul és hozzáteszi: Ne felejtsd a naptejet!

Íme:


És ezt olvastad már?
A Micimackó után a Bambiból is horrorfilm készül
.