Kiderült, hol kell keresni idén a Budapest Essentials megmozdulásait. Jók lesznek a helyszínek és a programok, mondjuk, mit lehet már tudni a BPES-ről.

Még néhány helyszín és fellépő titkos, de azért már most is van egy pár igen jó infónk a Budapest Essentials helyszíneiről. Új belépőként itt a Várkert Bazár, az Eiffel tér, de lehet majd partizni az A38-on, a Széchenyi fürdőben, a Bazilika téren, és egy egyelőre szupertitkos belvárosi helyszínen is június 2-5. között.

A Várkert Bazárban Amon Tobin, az Eiffel téren Todd Terje, az A38 Hajón pedig DJ Koze fog majd hatalmasat zenélni. A szervezők újabb extra információkat is bejelentettek: lesz egy nagyszabású közösségi eventjük a Brain Bar Budapesttel karöltve a Bazilika téren, ami összekapcsolja az irányított szórakozási formát a kézben borosüveggel járkálók lazább körével. A Botellón egy spanyol eredetű szabad szellemű event, amit idén irányított elektronikus zenei aláfestéssel kapcsolnak össze a két fesztivál szervezői.

A #köszibudapest kampányon belül lesz gigantikus városi reggeli, fine dining vacsora, kerekasztal beszélgetés és A város mozija is megrendezésre kerül a Duna parton. Az esti koncertek mellett nappali programokat is kínál a rendezvénysorozat: extra belépő jár a karszalaghoz az Állatkertbe, számos BGYH által üzemeltetett gyógyfürdőbe, a Hop On Hop Off buszokra, de rendhagyó városi túra és ingyenes múzeumi belépési opciók is várják az érdeklődőket. A főváros legfelkapottabb éttermei, kávézói és kulturális intézményei pedig 20-50%-os kedvezményt biztosítanak a fesztiválozóknak.

A fesztivál partnerei között olyan prémium szórakozóhelyek is szerepelnek, melyek a budapesti éjszakai élet meghatározó szereplőiként minden ízlést kielégítő zenei kínálatot nyújtanak. Az idén csatlakozott klubok a következők: Ötkert, 4BRO Downtown, BRKLYN, Ankert, Fogasház és kert, melyek mindegyike ingyenes belépést biztosít a látogatók számára. Június 2-5. Jó lesz.

És ezt olvastad már?
Hogyan válasszunk minden igénynek megfelelő számítógépházat?
További cikkeink a témában