Jóformán elkezdhetünk bemelegíteni az utolsó hajrára, ebben segítségünkre lesz a Morcheeba, a Simian Mobile Disco, az Indoor Fesztivál, és egy rakás más buli is.

Fingathing (UK) / Jon Kennedy (UK)

A38, december 6., 23:30

Egy szédületes este a zseniális manchesteri instrumentális hiphopformációval, a Fingathinggel, előtte hős szeretett mesterünkkel, Jon Kennedyvel és az ő hazai megfelelőikkel, kiválóságainkkal. Pengepontos zúzás a szív kellős közepébe!

Belépő: 2000 Ft (december 5-éig), 3000 Ft (helyszínen)

Wilkinson (UK)

A38, december 7., 23:00

Egyenesen Londonból érkezik a nagyerejű Wilkinson mester, akinek csak idei fellépései között ott találod az EDC Las Vegas, Mallorca Rocks, Exit, Nass, Global Gathering & Bestival fesztiválokat, és még hosszan sorolhatnánk. A felpörgető szakember ezen az estén mindenkit beizzít!

Belépő: 2000 Ft

Madball (US) / Your Demise (UK)

A38, december 9., 20:00

Az idén épp fennállásának 25. évét ünneplő New York-i hardcore/punk legenda, a Madball a tél folyamán ismét Európa-turnéra indul, ami december 9-én Budapestet is érinti majd: az Enter the Nu Breed Tour keretein belül három frissebb hang kíséri majd Freddie-éket a kontinens meghatározó klubjaiban, ezáltal is egyesítve a régi motorosokat azon fiatalokkal, akik még csak most ismerkednek a szubkultúrával.

Belépő: 4900 Ft (december 9-éig), 5500 Ft (helyszínen)

Morcheeba (UK)

Petőfi Rendezvényközpont, december 10., 19:30

Skye Edwards visszatérése óta nem láthattuk élőben a Morcheebát, akik most friss, Head Up High névre hallgató lemezüket turnéztatják szanaszét. A nagy érdeklődésre való tekintettel az eredeti helyszínről a Petőfi Rendezvényközpontba került a buli, úgyhogy aki lemaradt volna eme csodálatos tényről, és azt hitte, minden jegy elfogyott, nyugodtan járuljon a kasszához, és váltson belépőt a nagy visszatérésre!

Belépő: 5900 Ft (elővétel), 6500 Ft (helyszínen)

Dave Clarke (UK)

A38, december 14., 23:30

A Technokunst harmadik születésnapja, amelyet az angol techno egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb alakjával ünnepelhetünk! Készülj!

Belépő: 3000 Ft (december 13-áig), 3500 Ft (helyszínen)

Cinemusic 2013 – Budafoki Dohnányi Zenekar

Művészetek Palotája, december 15., 19:30

Jön a harmadik Cinemusic-koncert, amelyen ismét a filmzene-irodalom legjavából csendülnek fel dallamok. Az est különlegessége az is, hogy a zenékhez készült kisfilmek, klipek élményszerűen mutatják meg film és zene kapcsolatát.

Belépő: 4000, 4500, 5500, 6500, 7500, 10 000 Ft

Shantel & Bucovina Club Orkestar (DE)

A38, december 16., 20:00

Az európai klubokat pár éve meghódító Balkán-hullám legjelentősebb képviselője, a német, de bukovinai ősökkel büszkélkedő Shantel utoljára tavaly decemberben lépett fel az A38 Hajón, őrjöngő telt ház előtt. Elektronikával megtámogatott balkáni muzsika, jó adag elektroszvinggel, tánc végkimerülésig!

Belépő: 3000 Ft (december 15-éig), 3500 Ft (helyszínen)

Simian Mobile Disco DJ Set (UK)

A38, december 20., 23:00

A szédületes angol dj-duó, James Ford és Jas Shaw kettőse igazi világsztár, a house zenék nagy-nagy tudóstársasága, akik olyanokkal dolgoznak együtt, mint a Florence and the Machine, a Peaches, az Arctic Monkeys vagy a Klaxons, meg melléjük a hazai élvonal gyönygszemei!

Belépő: 2700 Ft (december 19-éig), 3300 Ft (helyszínen)

Indoor Fesztivál

Hungexpo, december 28–30.

Új, háromnapos fesztivál debütál idén decemberben,  a két ünnep között Budapesten, a Hungexpo területén. Az Indoor Fesztivál december 28-án indul, s a koncertek a szilvesztert megelőző  napig, december 30-áig dübörögnek két színpadon, több mint harminc előadóval. A legnagyobb hazai sztárok, a Quimby, a Magna Cum Laude és Punnany Massif csak a legkiemelkedőbb nevek a számos műfajból érkező hazai fesztiválfellépők közül.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés