A Vanity Fair a közelgő Furiosa: Történet a Mad Maxből apropóján alapos interjút csinált Chris Hemsworth-szel, melynek során természetesen szóba került a színész eddigi legnagyobb blamája is.

Ez pedig nem más, mint a Thor: Szerelem és mennydörgés című szuperhősmozi, mely a Marvel filmes univerzumának talán legfrusztrálóbb darabja, és ha nem is ezzel kezdődött az MCU vesszőfutása, sokan mégis úgy tekintenek rá, mint arra az alkotásra, amivel elkezdett elromlani minden. Taika Waititi a Thor: Ragnarök című harmadik epizóddal sikeresen átformálta Thor karakterét, aki ezzel a filmmel az MCU egyik legviccesebb figurája lett. A következő részben azonban már erősen túllőtt a célon és udvari bolondot csinált a Viharistenből.

Ez nekünk sem tetszett annak idején, de annyira nem, hogy az alkotást kritikánkban a Marvel egyik legrosszabb filmjének neveztük. Hemsworth korábban már beismerte, hogy a mozi egyszerűen túl buta lett, mert – ahogy ő fogalmazott – túl jól szórakoztak a forgatáson. Most azonban végre kiterítette a lapjait és a saját felelősségét sem maszatolta el, sőt, beismerte, hogy a mai napig nem tudja megbocsátani magának, hogy ilyen lett a végeredmény.

Az interjúban így fogalmazott:

Egyszerűen belesodródtam az improvicációba és az idétlenkedésbe. Önmagam paródiája lettem.

Ez komoly elégtétel lehet a csalódott rajongók számára. A Marvel Studios most éppen újjászervezi önmagát, melynek részeként a korábbi komoly dömpinggel szembemenve idén csak egyetlen filmet, a Deadpool és Rozsomák című alkotást küldik a mozikba, így a következő Thor-film sorsa ezen a ponton még erősen kérdéses.

Ez is érdekelhet:

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Az Asus dobja piacra elsőként az AI-laptopok új generációját

Ez a srác nem simán utcazenész, hanem utcazseni

Mi is nehezen hisszük, de igaz: Deadpool és Rozsomák sört reklámoznak

További cikkeink a témában
Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban
Hirdetés