Túl sok a jó nő ezen a héten a mozikban, ezért kénytelenek vagyunk már most elkezdeni a bemutatásukat.

Lasse Hallström ezen a héten két mozival is kényezteti a nézőket: egy krimivel (A hipnotizőr) és egy romantikussal (Menedék), és mivel az utóbbiban az a Cobie Smulders is szerepel, akit többnyire az Így jártam anyátokkal-sorozat Robinjaként szeretünk (de még mennyire), nem mehetünk el szó nélkül a jókedvet generáló tény mellett. Cobie, vagy teljes nevén Jacoba Francisca Maria Smulders úgy szexi, hogy tulajdonképpen csak ritkán az, van benne valami olyasféle esetlenség, amitől inkább megsimogatnád a fejét egy-egy bénázása után, aztán lekerül róla a ruha, és átértékelsz mindent.

A már anyuka Cobie-t azonban szinte minden évben beválasztják a világ legjobban vágyott női közé, hiszen oda tartozik, bár valószínűleg hazájában, Kanadában ő lehet minden idők legjobb MILF-e. A színésznőt mintha az utóbbi időszakban kezdené csak felfedezni a mozi, pár teljesen ismeretlen film után kapott egy kisebb szerepet a Bosszúállók-ban, idén pedig a Starbuck című, remek kanadai mozi remake-jében, a The Delivery Man-ben kap viszonylag nagyobb megjelenési lehetőséget. Nem mintha szüksége lenne rá, az Így jártam anyátokkal ugyanis még egy évadon keresztül velünk lesz, de hát ugye őt látni mindig öröm. Nézzük most meg legjobb fotóit, ruhában vagy anélkül, a Menedék-re pedig akkor is beülünk miatta a moziba, ha a filmben már megint alig pár percre tűnik csak fel.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A világ egyik legegészségesebb itala egy magyar készítmény, és azt adja meg, amire szükséged van

Tréner? Panzió? Kozmetika? Így lehet a kutyád még boldogabb, miközben a te életed is könnyebbé válhat

Jövőre már csak olyan alkotások kaphatják meg a legjobb film Oscarját, melyek foglalkoznak valamely hátrányos helyzetű csoporttal

További cikkeink a témában
Egy illat azoknak, akik nem ismerik a félelmet – NOVELLISTA Unique Wood
Hirdetés