A mai harmincasok biztosan emlékeznek azokra az időkre, amikor még Freddie Prinze Jr. volt az ügyeletes szépfiú, aki mellett Rachael Leigh Cook volt a rút kiskacsából gyönyörű bálkirálynővé változott álomnő.

Igen, ez volt az A csaj nem jár egyedül című romantikus limonádé, amit tinifejjel 1996-ban nagyon lehetett szeretni. Főleg a lányok voltak oda a kőegyszerű sztoriért, melyben a gimi jócsávója (ki más, mint Prinze Jr.) fogadásból bálba viszi a szürke kisegeret (Leigh Cook), akiről kiderül, hogy a szemüveg és a széjjelmosott pulcsi mögött gyönyörű (amit amúgy mindenki láthatott előtte is, akinek van szeme).

Itt a ma már echte viccesnek ható eredeti trailer, az akkoriban elengedhetetlen narrációval:

Most ezt a történetet fogják 21. századi ruhába öltöztetni, értsd, ezúttal a nők lesznek menők, és a pasi lesz kezdetben ciki. A nagy hír, hogy a rebootra visszatér Rachael Leigh Cook, aki a női főhős anyukáját fogja alakítani. A menő csajt Addison Rae, a ciki srácot pedig Tanner Buchanan játssza.

Nagy meglepetésekre szerintünk nem kell számítani, ez a mozi ugyanolyan fékezett habzású cukiskodás, és aaaw-generátor lesz, mint az eredeti volt. Mi azért bízunk benne, hogy Freddie is beugrik egy sziára! Az lenne aztán a tökéletes múltidézés.

Premierdátum még nincs, de a kamera már forog.

És ezt olvastad már?
Kinek és mire jó egy motorcsónak Magyarországon, pláne ha ilyen erős?
További cikkeink a témában