A CNN adott hírt róla, hogy az elmúlt napokban a TikTokon esett egymásnak az Y és a Z generáció, azaz az 1980 és 1995, valamint az 1996 és 2010 között születettek.

A TikTokról van szó, vagyis elképzelheted, mennyire lehetett komoly a téma:

a Z generáció tagjai kinyilvánították, hogy az Y generáció már nagyon nem kúl.

Ide most be is raknánk egy megszakadó szív emotikont, ha minimálisan is zavarna minket a dolog. Hiszen mindenki tudja, hogy a kilencvenes évek volt a világtörténelem legvagányabb évtizede, amikor annyira túltengett a kúlság, hogy az már kifejezetten gáz volt. Szóval bocsánat, kedves ipszilonok, de ti még akkoriban a csattogós lepkével szaladgáltatok, amikor mi nagyban nyomtuk a melírt a hajba és verettük a habpartikon, szóval nem ti fogjátok megmondani nekünk, hogy mi a menő és mi nem.

Na de tegyük félre a generációs ellentéteket és szorítkozzunk a tényekre! Az van, hogy a tinédzserek szerint a sírva röhögős emotikon már echte ciki kategória. Hogy miért? Mert az elmúlt években ez volt a legnépszerűbb, és a LOL-emojit elkezdték használni a most tizenévesek szülei is, ami pedig már nyilván a cikiség non plus ultrája.

Rohadtciki

A cikk kiemeli, hogy az Emojitracker adatai alapján 2020-ban ez volt a második legtöbbet használt sárga fejecske, a csúcsra pedig 2017-ben ért fel, amikor ezt használták a legtöbbet az USA-ban.

Ez persze már három éve volt, és az internetes nyelvészek szerint a népszerűség egyébként is egyenes út a felé, hogy valami ciki legyen. Ez vezetett oda, hogy az ipszilonok körében a sírós kacaj mára borzalmasan lesajnált valami. Ha azt szeretnék kifejezni, hogy nagyon röhögnek, akkor a nagyon menő tizenévesek manapság inkább a halálfej emojit használják, ezzel utalva arra, hogy meghalnak a nevetéstől.

Mit is mondhatnánk még...

Elkeserítő őskövületnek lenni, ugye?

Nem? Letojod? Akkor itt egy pacsi, tojjuk le együtt! ?

(via)

Ez is érdekelhet:

Lassan elkezdheted hozzászoktatni magad a gondolathoz, hogy Dwayne Johnsonból lesz az Egyesült Államok elnöke

Olyat nyilatkozott, hogy most már nagy tétekben mernénk fogadni rá, hogy összejön.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A héten Virginia idomaira csodálkozhatsz rá a mozikban

Húsz zseniális film, ami megtörtént események alapján készült

Itt a bizonyíték, hogy a hűtlen brit feleségeknek irtózatosan rossz az ízlésük

További cikkeink a témában