A Kárpáthír hozta a sztorit, amit ismerhetsz egy nagyon régi szakállas viccből, de ez most a valóság.

Az eredetiben egyébként egy börtönben lévő fiú levelet ír az apjának, hogy ne ássa fel a kertet, mert oda rejtett el egy holttestet még évekkel ezelőtt. Erre az FBI megszállja az öreg ingatlanját, széttúrják az egészet, majd mivel nem találnak semmit, összepakolnak. Ezután jön a következő levél a böriből, melyben a fiú azt írja, hogy

„ne haragudj, fater, de innen csak így tudom segíteni az otthoni munkát. Most már vethetsz.”

Egy kis csavarral valami hasonlót csinált meg egy az ukrajnai Csernyihiv megyében élő férfi, akinek abból lett elege, hogy a faluját gyakorlatilag csapdába ejtette a hó, hókotrónak pedig híre-hamvát sem látták. Emberünk gondolt hát egyet és felhívta a rendőrséget, a bejelentkező diszpécsernek pedig elmondta, hogy összeveszett az egyik rokonával, akit aztán egy késsel kicsit halálba bökdösött.

Azt is közölte, hogy kész feladni magát, de a faluját körbezárta a hó, így nem tud elmenni a legközelebbi kapitányságra. A rendőrség természetesen nem hagyhatta figyelmen kívül a bejelentést, ki is vonultak a helyszínre egy hókotró hathatós támogatása mellett, ott azonban a bejelentő nem a kezét tartotta a bilincseléshez, hanem kávéval kínálta őket és elmondta, hogy igazából nem ölt meg senkit, csak tele lett a töke a környéken uralkodó inkompetenciával.

A valótlan bejelentés miatt az illetékesek mindössze egy 119 hrivnyás pénzbírságot utaltak ki hősünknek, ami jelen árfolyam szerint nagyjából 1260 forintot jelent. Ha egy kicsivel többet kapott volna, ezért a sztoriért simán elutaltuk volna neki az összeget.

Ez is érdekelhet:

Ilyen kísérteties elektromos zavart még nemigen láttál

Egy New Orleans-i férfi olyasmit rögzített a telefonjával, amitől a helyszínen szívrohamot kaptunk volna.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Tudod, kinek a hibája a parkolóóra feltalálása, és miért kell egyáltalán a parkolásért fizetni?

Rájöhettek, hogyan épültek fel az egyiptomi piramisok

A Samsung 43 másodpercnyi színtiszta alázással reagált az Apple botrányos reklámjára

További cikkeink a témában