Deadpoolt bírod? Mert ha igen, akkor az elmúlt hónapokban egészen biztosan megkönnyebbülhettél a szuper(anti)hős harmadik önálló filmjéről szóló híreket hallva.

Persze amikor a Disney felvásárolta a Foxot, először biztosan a szívedhez kaptál, hiszen az üzlettel a családbarát filmjeiről híres céghez kerültek az X-men és a Deadpool jogai, így a véreskezű hős filmes kalandjainak 18 pluszos koncepciója került veszélybe.

Aztán jött a hír, hogy a Disney Reynoldsszal tárgyal, aki korábban már többször is egyértelművé tette, hogy csak akkor hajlandó továbbvinni a karaktert, ha annak lényegében nem történik változtatás. Végül a sejtésből bizonyosság lett: a sztárnál marad a kultikus szerep, majd Kevin Feige, a Marvel Studios csúcsproducere is elmondta, hogy Deadpool egyfajta önálló univerzum lesz a Marvel filmes univerzumán belül, és egyáltalán nem akarják kilúgozni, vagyis maradhat a vér és a szabadszájúság, mely hírre rajongók százezrei lélegezhettek fel.

Most végre további konkrétumokról is be tudunk számolni, kiderült ugyanis, hogy a harmadik rész rendezője az a Shawn Levy lesz, aki a Free Guy című moziban és a Netflix e hét pénteken debütált Az Adam-projekt című filmjében is rendezte Reynoldsot. Ezt maga a színész is megerősítette a Twitterre feltöltött képpel, melyen az említett két film főhősei mellett ott ácsorog maga a formabontó szuperhős is.

Shawn Levy egyébként nem is olyan régen egy interjúban kijelentette, hogy addig nem nyugszik, amíg nem tudja összerántani egy közös filmbe az évek óta egymást szívató Reynoldsot és Hugh Jackmant, akik civilben amúgy nagyon jó barátok.

Mivel Jackman Farkasként futott be szintén elég véres szuperhőskarriert, ezért ha benne lenne a Deadpool 3-ban – akár ha egy cameo erejéig is –, az biztosan óriási lelkesedést váltana ki a rajongókból.

Ha tippelnünk kellene, Levy biztosan azon lesz, hogy ez össze is jöjjön.

Ez is érdekelhet:

Jake Gyllenhaal és Hugh Jackman gyönyörűen megszívatták Ryan Reynoldsot

Tök egyszerű a sztori, de Reynolds arca, amikor rájött, hogy átverték, megfizethetetlen.

És ezt olvastad már?
Megtaláltuk az elektromos Nissant, amit nem kell tölteni
További cikkeink a témában