Ryan Reynolds állítólag azért lobbizik a Disney-nél, hogy Deadpool legyen biszexuális a harmadik részben
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A We Got This Covered általában nagyon jól értesült riportere robbantotta a meg nem erősített hírt, mely szerint a sztár jelenleg éppen arról győzködi a Disney-t, hogy a Deadpool előkészületben lévő harmadik részében a szuper(anti)hős nyomjon egy coming outot.

Ez némileg ugyan szembemegy az első két részben felépített nemi identitással, hiszen eddig Wade Wilson egy nőbe volt hőszerelmes, de azért olykor-olykor még így is csinált fura dolgokat, kezdve az unikornisos karórával a magassarkúban előadott sztripklubos vérengzésig.

Reynolds már korábban is úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Marvel filmjeinek tükrözniük kellene azokat a folyamatokat, melyek jelenleg játszódnak le a világban, amivel nyilván arra célzott, hogy a szereplőknek reprezentálniuk kellene azt a sokszínűséget, melynek fontosságától egyre hangosabb a közbeszéd.

Még az is lehet, hogy a színész állítólagos kérésére a Disney rábólint, hiszen a Deadpool 3 lesz a Marvel filmes univerzumának egyetlen 18 pluszos darabja, vagyis várhatóan sem a szexualitás, sem az erőszak nem lesz benne tabutéma. A képregényekben egyébként Deadpool pánszexuális, vagyis a belengetett reform még így sem teljesen hű az eredeti karakterhez.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.