Maga Ryan Reynolds tette közzé a YouTube-on a Deadpool & Rozsomák című várva-várt mozihoz készült hivatalos popcornos vödröt, amire csak azért nem mondjuk, hogy a műfajban az év legdurvább mutatványa, mert a Dűne: Második rész című sci-fihez még egy fokkal őrültebb termék készült.

Ha az utóbbiról lemaradtál volna, megmutatjuk neked, mit találtak ki az AMC nevű mozilánc kreatívjai Denis Villeneuve világsikerű filmjéhez.

A homokféreg száját formázó, kicsit sem praktikus vödörből hamar mém lett, és úgy tűnik, ezzel nagyon jó ötletet adtak másoknak, ha esetleg más stúdiók valami menő dologgal szeretnék megpromózni érkező filmjüket.

Nos, a Disney élt a lehetőségel és sikerült is nekik valami olyasmit megálmodni, amit valószínűleg Reynolds is örömmel tett közzé, hiszen emberünk imádja oltogatni szegény Hugh Jackmant, aki ezzel most szép fricskát kapott az arcába.

Íme a filmhez készült hivatalos promóciós popcornos vödör:

Reynolds a videót azzal tette közzé, hogy 2024-re úgy fognak emlékezni az emberek, mint arra az évre, amikor megkezdődött a popcornos vödrök háborúja. Nos, ezzel most látványosan léptek a hadszíntérre.

Ez is érdekelhet:

Online petíció indult, hogy az maradjon Rozsomák magyar hangja, aki eddig is volt

Már 3600-an kérik a Disney-t, hogy az illetékesek gondolják meg magukat.

Támogatott és ajánlott tartalmaink
További cikkeink a témában
Ahol a csúcsminőségű bútor életszemléletté nemesül
Hirdetés