"Fontos hírek a nagyvilágból a Playeren"-rovat.

Dennis Quaid jópárszor volt már hős a filmjeiben, de most az életben is az lett. Megmentett egy cicát egy menhelyről. De nem azért, mert úgy nézett rá, mint a Csizmás Kandúr a Shrekben, bár lehet, hogy még ez is simán ment a macseknak, hanem azért, mert kiderült, hogy az állatot úgy hívják, Dennis Quaid. Igazából egészen parádés a történet.

A WSLS 10 csatorna 10 News című hírműsorában elindítottak egy akciót, ami arra szólítja fel az embereket, hogy vigyenek el minél több állatot a menhelyekről, be is mutatanak közülük néhányat, hátha kedvet kapnak az örökbefogadáshoz. Nemrég bemutatták Dennis Quaidet, a cicát, a műsor pedig eljutott Dennis Quaidhez, a színészhez. Érezte, hogy ez egy visszautasíthatatlan ajánlat, amúgy is imádja az állatokat, úgyhogy magához vette, így Dennis Quaidnek van egy cicája, akit Dennis Quaidnek hívnak, és nem ő nevezte el.

Meg lehet nézni a műsorrészletet, amelyben megszólal Dennis Quaid is, mármint az igazi, a cicaverzió maximum dorombol, és felhívják a figyelmet arra is, hogy van egy macska a menhelyen, akit Jenny from the Blocknak hívnak, úgyhogy jó lenne, ha J.Lo csípkedné magát.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Egy okkal több, hogy megnézzük az Oscar-gálát: Ryan Gosling élőben adja elő a Barbie betétdalát

Emiatt az epikus western miatt nem volt ideje Kevin Costnernek a Yellowstone utolsó részeire

További cikkeink a témában