Némi jogi kulimászba sikerült belemásznia egy OnlyFansen nagyon akítv szexmunkás hölgynek, aki szeptember 20-án levédette a művésznevét, aztán azzal a tudattal folytatta a pornózást, hogy ezután már nem kell tartania a nevével visszaélő kontároktól.

Igen ám, de a MILF-kategóriában versenyző 40 éves hölgy történetesen a Gigi Dior művésznévvel nyomul, ami viszont annyira nem tetszett a Christian Dior Couture francia divatmárkának, hogy bíróságra vitte a dolgot.

A divatház jogi osztálya azzal érvel, hogy Dior kisasszony nem védheti le a nevét, hiszen azt ők már sokkal régebb óta használják. A hölgy tevékenysége ráadásul nem egyeztethető össze az általuk vallott irányelvekkel, vagyis károsíthatja a cég megítélését, amennyiben az emberek összemossák a szexmunkás tevékenységét a Dior márkával.

A cég jogászai tehát megtámadták a Gigi Dior név jogi védelmét a bíróságon, amire a hölgynek november 17-ig írásban kell reagálnia. Ha ez megtörténik, akkor valószínűleg perre kerül sor, ha viszont nem, akkor nem használhatja a továbbiakban a Dior nevet, ami csak azért gáz, mert ő az egész brandjét erre a művésznévre építette fel.

Gigi nevetségesnek nevezte az eljárást és hangsúlyozta, hogy ő a munkája során többnyire nem is visel ruhát, vagyis nem érti, mi a bajuk a divatház jogászainak. Ez egyébként viccnek nem rossz, de érvelésnek azért kicsit kevés lesz a bíróságon.

(forrás: Indy100)

Ez is érdekelhet:

Íme, az ötven legszebb pornószínésznő

Egyszer s mindenkorra letudjuk ez irányú kötelezettségeinket: tessék, az ötven - szerintünk - legszebb pornószínésznő. Mazsolázz!

És ezt olvastad már?
Alapos utolsó kedvcsinálót kapott a hamarosan megjelenő Harry Potter-videojáték
További cikkeink a témában