Demi Lovato smink és ruha nélkül a Vanity Fairben, Selena Gomez új lemezének borítóján egy szál bugyiban. Hát mi folyik itt Gyöngyösön? Megmutatjuk az egykori Disney-szupersztárok legmeztelenebb pillanatait.

Selena Gomez

Selena elkezdett szépen nagycsajosodni, ami egészen odáig fajult, hogy most megjelent új albumán, a Revivalön egészen keményen szexuális szövegekkel lépett elő, és az a helyzet, hogy marha jól is állnak neki. A borító kedvéért le is dobta a textilt. Nem panaszkodunk.

Demi Lovato

Demi a Complex magazinban is megmutatta magát ízlésesen, a Vanity Fair kedvéért azonban tovább ment, smink nélkül, abszolúte ruha nélkül pózolt rettentően szexi fotókon. Nem lehetünk elég hálásak neki. Íme egy videó, ahol elmagyarázza, miért történt a fotózás, és persze bele is lehet nézni a képekbe.

Miley Cyrus

Mindannyian tudjuk. Hannah Montana cukiságát egyszer csak egy ordas ribi váltotta fel, bár állítólag nem volt itt hirtelen váltás, de az tuti, hogy ahol most tart Miley, az az indokolatlan villantás és tárogatás tipikus esete. Azért íme egy elég kemény példája az őrületnek.

Vanessa Hudgens

Vanessa múltjából, vagy ha úgy jobban tetszik, privát használatra készült fotói közül kikerült ez-az. Gyakorlatilag már mindent láttunk belőle, de úgy, hogy aki szívből utálta a High School Musicaleket, még az is megkedvelte ezt a lányt. Csak filmen ne kelljen látni...

Lindsay Lohan

Tündibündi tinisztárból lett Lindsay Lohan a lecsúszás királynője, aki mind mentálisan, mind fizikailag úgy zuhant össze, mint valami hanyagul összetákolt ház. A gödörből többször is megpróbált kijönni, egyelőre nem nagyon megy neki a művelet, de közben a The Canyonsben akkorát villantott, hogy aztabüdös…

Demi Lovato-fotó: Vanity Fair

És ezt olvastad már?
Saját bevallása szerint egymillió nővel feküdt le az expankrátor élete során