Doja Cat, a 26 éves Grammy-díjas amerikai rapper megosztott néhány kedves gondolatot azon rajongóival kapcsolatban, akik a gyerekeikkel mennek el a koncertjeire.

A múlt hét pénteken az X-en közzétett posztjában nem kerülgette a forró kását:

Nem tudom, mi a faszt gondoltok erről, de én nem gyerekeknek írok zenét, szóval hagyd szépen otthon a gyerekeidet, te faszfej!

A kifakadásra a Coachella nevű kaliforniai fesztivál után került sor, melynek több napján is fellépett az énekesnő, és feltehetőleg itt szúrhatott neki szemet az a jelenség, hogy a közönség soraiban több, a gyermekével érkező szülőt is látott.

A posztját nyilván nem vitaindítónak szánta, de a kedves megszólalás alatt beindult a kommentcunami, melyben ki-ki vérmérséklete szerint reagált Doja Cat diplomatikus felhívására. Volt, aki szerint az énekesnőt épp a fiatalok tették ennyire népszerűvé, így gyakorolhatna némi alázatot, mások viszont azzal érveltek, hogy Doja Cat szinte összes dalát a kemény szövegekre vagy a szülői felügyelet szükségességére figyelmeztető matrica díszíti.

A fellépésein sem a visszafogottságáról híres

Később a művésznő még megszólalt néhányszor, és nem úgy tűnt, hogy akár kicsit is hajlítottak volna az álláspontján az ellenvéleményeket megfogalmazók. „A g***ről rappelek, minek hozod a kölykeidet? – írta, majd később még egy ilyet is sikerült neki kiposztolnia: – A szopásról meg a tarkón hugyozásról rappelek, hagyd otthon a hibáidat!”

A stílus valóban kifogásolható, de így legalább biztosan átmegy az üzenet. Csak aztán a hölgy nehogy több rajongót veszítsen, mint nézőt!

(Képek: Getty Images)

Ez is érdekelhet:

Közös dalt adtak ki Paul McCartney és John Lennon fiai

A fiúk le sem tagadhatnák világhírű felmenőiket. Még a hangjuk is hasonlít.

Támogatott és ajánlott tartalmaink

Harmincegy éve nő vezeti Budapest legnépszerűbb, sokat látott sztriptízbárját – A nagy Marilyn-sztori a Playeren

Még sokat kell várni Brad Pitt Magyarországon forgatott filmjének bemutatójára

Mégsem a tavalyi év horrorszenzációjának rendezői dirigálják a Street Fighter-filmet

További cikkeink a témában