Nemcsak az IGN-nek volt gyanús, hogy Az Igazság Ligája rendezői változatában Zack Snyder egy kicsit túltolta a pózerkedést, de ők vették a fáradtságot és megnézték, a négyórás maratoni filmidőnek hány százalékát teszik ki a lassított felvételek.

Amikről egyébként különösebb számolgatás nélkül, csak úgy simán érzésre is meg lehetett állapítani, hogy bizony nagyon sok van belőlük. Akinek nem tetszett az alkotás, minden bizonnyal azt is ki meri jelenteni, hogy túl sok a slow-mo és az IGN mérése bizony némileg alá is támasztja ezt a kijelentést.

Most pedig jöjjenek a kegyetlen számok:

A Snyder-féle Az Igazság Ligája teljes hossza 4 óra, 1 perc és 53 másodperc, ami, ha levesszük a stáblistát, 3 órára, 53 percre és 7 másodpercre szelídül.

A filmben összesen 24 perc és 7 másodpercnyi lassított felvétel található, ami a teljes, stáblista nélküli filmhossz 10,35 százaléka.

A mozinak tehát több mint tíz százalékában baromi lassan fújja a szél a köpenyeket, ezt az arányt pedig még a lassú robbanások és még lassabb zászlólobogás mestere, Michael Bay is megirigyelhetné.

Nem csoda, hogy Snyder alig fért bele négy órába.

Ez is érdekelhet:

A Mortal Kombat új kedvcsinálóiban Scorpion és Sub-Zero miszlikbe aprítják egymást

Nem kérdés, hogy a film egyik csúcspontja a sárga és a kék nindzsa összecsapása lesz.

Csúszik a Fekete Özvegy, és kirakják Disney+-ra is, ezzel pedig borul az egész mozis év

Várható volt, csak elég sokáig húzták a döntést. De ezzel a döntéssel a Disney/Marvel további filmjei is csúsznak, vagy szimplán a Disney+-on is debütálnak. Rád nézünk, Szörnyella!

Támogatott és ajánlott tartalmaink

A kutya az ember legjobb barátja, de miért és mióta? És miért ne lehetne a tiéd is?

Csúnyán beégette a Samsungot egy indiai multimilliárdos fiának az esküvői buliján készült videó

Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának, de töltsük ki A tanú-kvízt!

További cikkeink a témában
Új sorozat a Playeren: Akarok egy kutyát! Kattints az első részért!
Hirdetés