Mi baj történhet? Reméljük, A világítótorony is benne van a programban!

A Göteborg Filmfesztivál idén egy szerencsést olyan élményhez juttat, amit más nem tud megadni: elvisznek egy távoli világítótoronyba, ahol egy hétig egyedül nézheted a fesztivál programját. Ha szereted a magányt és a tenger morajlását, akkor ez számodra a tökéletes program, mondjuk ha érfelvágós és nem túl minőségi mélydrámákat kell nézni hét napon keresztül, akkor azért nem olyan biztos már ez az előbbi kijelentés.

Pater Noster pici szigete az Északi-tengeren, Svédország nyugati partjainál fekszik, és nem túl barátságos, viszont a világtól tökéletesen elzárt hely. Állítólag rettentően szeles, a világítótornyon kívül semmi érdekesség nincs ott, de van, akinek ez is elég.

Mivel a Göteborg Filmfesztivált idén digitális változatban rendezik meg idén, az egyetlen szerencsés viszont igazi filmfesztivál-élményt kap: a filmek előtt személyre szóló beköszönés jár a nyertesnek az alkotóktól, a mozizónak viszont folyamatosan jelentenie kell, milyenek a filmek, és hogy hogyan érzi magát egyedül a szigeten. Ha nagyon vicces kedvemben lennék, odaküldeném Robert Pattinsont és/vagy Willem Defoe-t meglepetésvendégnek. További infók itt: Göteborg Film Festival

És ezt olvastad már?
Nagyjából 200 kamasz tört be egy floridai villába, hogy illegál házibulit rendezzenek