A Hszianban található színház igazgatója nem sokat szarozott, amikor szóba került, hogyan lehetne hitelessé tenni a Camel Bell legendája című darab farkastámadásról szóló jelenetét.

Csak képzeld el, hogy felcsillan a rendező szeme a társulati brainstormingon, hogy ő biza valódi farkasokat hozna a darabba, az intézmény feje pedig rávágja:

Nyugodtan! Sőt, küldjetek farkasokat a nézők közé!

És végül ez is történt, amit természetesen több néző is rögzített mobiltelefonnal, a felvételek pedig a kínai Facebookon, azaz a Weibón kötöttek ki, és nagyjából 440 millió megtekintést szedtek össze.

A színházat tulajdonló szervezet képviselője megnyugtatta a sajtót, hogy ezek az állatok egyáltalán nem veszélyesek, mivel már a 3. vagy 4. generációjuk nevelkedett emberek között.

A darabban egyébként a 30 színházi farkas mellett 20 teve is szerepel, de speciel mi a teveköpéstől kevésbé félünk mint egy farkastámadástól.

(via)

Ez is érdekelhet:

Az amerikaiak röhögtek egy jót a hülye angolokon, aztán kiderült, hogy ők a hülyék

Mindezt egy gyönyörű modell megnyilvánulása miatt, amit az óceán másik partján nem igazán sikerült megfelelően értelmezni.

És ezt olvastad már?
Idén is eljön a karácsony, de semmi pánik, mutatjuk a tuti tippeket!
Idén nem stressz és kínlódás, hanem igazi ünnep lesz a karácsony: mutatunk néhány remek ötletet kütyük-élmények-környezettudatosság-egyediség vonalon, amiből biztosan tudsz választani.
Hirdetés